MCI Logo

Un preț mic la credit nu îți garantează mereu și cea mai bună OFERTĂ

Cui nu-i plac reducerile și prețurile mici? Fără să ne dăm seama, suntem programați să reacționăm la ofertele cu multe procente reducere, ca mai apoi să înțelegem că iar am făcut o achiziție inutilă și deloc ieftină. Nu cum să nu iei acea figurină cu broscuță și monede din magazin, ca să-ți strângă tot praful de pe raft, când are un preț atât de „avantajos”? Cu creditele, treaba e asemănătoare. În goana după oferte minime, uităm să atragem atenția că 0% nu înseamnă întotdeauna GRATUIT. Și că prețul unui credit nu este alcătuit doar din dobândă, dar și alte costuri suplimentare, nu întotdeauna obiective.

La Microinvest, unica organizație de creditare nebancară din Moldova, deținătoare a certificatului internațional de protecție a clienților – Smart, avem grijă să stabilim responsabil prețurile creditelor și să oferim cele mai bune oferte pentru clienții noștri. Când spunem oferte bune, ne referim la faptul că avem prețuri cu adevărat avantajoase, pentru toate tipurile de credite, comparativ cu alte organizații de creditare nebancare și chiar bănci. Nu avem comisioane ascunse sau detalii pe care nu vrem să le știi și stabilim obiectiv suma pe care trebuie să o achiți la final, fără azart, șiretlicuri și secrete. Ca să nu te simți ca la jocurile de noroc, atunci când soliciți un credit amăgitor de „avantajos”.

„Cu Microinvest totul e ușor și clar, chiar dacă uneori procentele sunt mai mari” – Fiodor Caragheaur, client Microinvest

Toți am experimentat pe propria piele renumita zicală că „zgârcitul plătește de două ori, iar înțeleptul o dată” și ne-am luat lecția că lucrurile ieftine nu întotdeauna sunt și cele mai potrivite. În creditare e la fel. Poți să prinzi o ofertă ieftină, dar cu condiția că jertfești din alte calități importante pentru tine, precum: operativitatea, decizia rapidă și abordarea individuală. Păi iată, la Microinvest le poți avea pe toate: beneficiezi atât de un preț bun, cât și de operativitate și soluții personalizate, fie că ești persoană fizică sau antreprenor.

Pentru Fiodor Caragheaur, antreprenor și client Microinvest în solicitarea unui credit a contat anume rapiditatea. În business trebuie să iei deciziile la timp, mai ales când ai nevoie de finanțare, dacă vrei să ții pasul inovațiilor și să nu pierzi momentul. Specializat de ani buni în trasarea marcajelor rutiere, a înțeles că tehnica veche îi aduce mai multe minusuri decât avantaje și a decis că e timpul să acționeze și să treacă la utilaje mai performante și eficiente. Decizia luată l-a ajutat să se dezvolte și nu regretă deloc că a ales să colaboreze cu noi.

„Microinvest mereu o să rămână recomandarea numărul unu ca partener de afaceri. Da, procentele sunt uneori mai mari. Mulți prieteni m-au întrebat despre acest lucru, iar eu le răspund tot cu o întrebare: „Dar voi puteți să-mi împrumutați acești bani, acum?” Nimeni nu e gata. La bănci dobânda e mai mică, dar probleme la solicitarea creditului sunt mult mai multe, plus perioada de luare a deciziei este îndelungată. Cu Microinvest totul e ușor. În doar 2 – 3 zile îți poți rezolva toate problemele, iar dacă dobânda propusă se include în planul meu de afaceri și știu sigur din ce costuri este alcătuit creditul meu, de ce să nu colaborez cu ei? Mai ales că atitudinea sinceră față de clienți, îmi este atât de aproape de suflet.”

Întreaga istorie de succes și experiență de creditare a lui Fiodor Caragheaur o poți citi pe pagina cu istoriile clienților noștri.

Aici concluzia este evidentă. Astăzi nu mai e actual să alergăm doar după prețuri mici. Încearcă să pui calitatea pe primul plan și îți vei schimba automat atitudinea despre prețurile mici și ofertele amăgitoare. Iar în plus, nu vei mai experimenta situații neașteptate, mai ales la credite.

Alege un creditor care te protejează.

ACȚIUNE: