Microinvest a deschis oficial reprezentanța din mun. Bălți

22022019

La data de 21 februarie, în mun. Bălți a avut loc evenimentul de deschidere oficială a celei mai mari reprezentanțe  Microinvest din cele 13 existente. Oficiul a trecut recent printr-un proces complex de modernizare, devenind mai extins și mai comod pentru clienți și pentru echipa mare formată din 11 specialiști.
Evenimentul a adunat clienții și partenerii companiei, angajații și conducerea într-o atmosferă caldă, pentru a celebra împreună succesul de care se bucură Microinvest în capitala nordică a țării.

,,Decizia companiei de a face investiții atât de semnificative în mun. Bălți, denotă că avem siguranța valorificării potențialului regiunii. Scopul renovărilor acestui sediu a fost cel de a veni și mai aproape de clienții noștri, oferindu-le servicii de cea mai înaltă calitate: soluții de finanțare simple, accesibile, rapide și transparente”, a declarat Vasile Macovei, manager regional al zonei de Nord. Directorul Executiv Dumitru Svinarenco i-a felicitat pe cei prezenți, accentuând importanța orașului și potențialul de dezvoltare a întregii regiuni. „Suntem mândri că am reușit să adunăm aici o echipă foarte puternică de specialiști care în ultimii 3 ani au triplat portofoliul de credite. Sperăm că oficiul renovat creează un confort mai mare și facilitează eficiența în lucrul cu clienții.

Compania a ajuns liderul pieței de microfinanțare, reușind să atingă portofoliul de peste 1 mlrd de lei, fapt care confirmă încrederea clienților în modul responsabil de finanțare practicat de companie. Succesul Microinvest constă în flexibilitatea și rapiditatea cu care oferim răspuns clienților. Vrem ca antreprenorii să se concentreze pe dezvoltarea afacerii, iar de procesul de finanțare ne ocupăm noi. Ne deplasăm în toate colțurile țării, oferindu-le clienților șansa de a economisi și mai mult timpul. Modul proactiv de lucru al experților în creditare a  fost menționat și de către clientul companiei Andrei Manuil: ,,Este foarte plăcut când văd autoturisme cu logoul Microinvest nu doar pe șoselele naționale, dar și în diferite colțuri ale satelor Moldovei”.

La nivel de angajator, compania susține persoanele dornice să se afirme, oferind un cadru oportun dezvoltării tuturor angajaților, indiferent de nivelul de pregătire. Pe lângă un pachet de remunerare avantajos, compania organizează frecvent traininguri, seminare și evenimente care au scopul să forifice echipa.
Este un fapt confirmat că Microinvest este partenerul de încredere al antreprenorilor, iar pe viitor, compania își propune să devină alegerea Nr. 1 a persoanelor fizice care își doresc o îmbunătățire a calității vieții. Misiunea companiei este de a credita responsabil pentru a evita supraîndatorarea clienților săi. Acest aspect este confirmat la nivel mondial prin obținerea certificatului SMART de către companie.

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe