MCI Logo

Microinvest își menține poziția de lider pe piața de microfinanțare

Microinvest își consolidează statutul de lider pe piața de microfinanțare din Republica Moldova, fapt confirmat de cel mai recent raport publicat de Comisia Națională a Pieței Financiare. Portofoliul curent al companiei a ajuns până la  906,9 mil. lei, acoperind 16,3% din portofoliul total de credite al organizațiilor de microfinanțare (OMF). În raport cu aceeași perioadă a anului precedent, Microinvest și-a mărit portofoliul de credite cu 64,1%.

Cel mai mare volum de active, de asemenea, a fost înregistrat de Microinvest atingând valoarea de 1 miliard 132,6 milioane lei.
În conformitate cu raportul prezentat de CNPF, portofoliul de credite al OMF aferent perioadei ianuarie-septembrie 2018 a depășit cifra anuală înregistrată în 2017 (4,59 miliarde lei).

„Avem o experiență mare pe piața de microfinanțare, iar aceasta ne stimulează să fim siguri în ceea ce facem. Stabilim standarde înalte, valorificăm oportunitățile și suntem conștienți de faptul că succesul întregii companii rezidă în echipa puternică pe care o are în spate” – menționează Dumitru Svinarenco, directorul executiv al Microinvest.

ACȚIUNE:

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Alte noutăți

FIȚI LA CURENT CU TOATE EVENIMENTELE