Microinvest are misiunea de a stimula dezvoltarea mediului antreprenorial și social din Republica Moldova prin soluții de creditare individuale, inovative și eficiente.

Lucrul în cadrul companiei Microinvest reprezintă o oportunitate unică de a începe sau a continua cariera într-un mediu stimulativ antreprenorial, beneficiind de experiența vastă locala cât și internațională.

Microinvest, a reușit printr-un program de recurtare nou, care a fost lansat la 19 octombrie 2015, să își mărească echipa prin angajarea a 10 persoane, proactive și pline de viață.

Pentru tinerii ambițioși și talentați din Moldova a fost lansat Induction Programme.

Induction Programme durează 3 luni și presupune o gamă largă de traininguri și practică, care ajută la formarea unui expert în creditare bine pregătit.

Acest program este dedicat tinerilor ambițioși cu dorință de afirmare, talentați și flexibili, energici și deschiși spre noi provocări. În cadrul timpului petrecut în acest program ei vor avea posibilitatea să meargă la practică în oficiile Microinvest și să investească în ei prin participarea la traininguri cu tematici profesionale, care direct vor contribui la dezvoltarea abilităților necesare pentru munca de fiecare zi

Sunt 10 profesioniști, care deja au obținut experiența acestui program și au trecut cu succes prin toate etapele lui. În data de 19 ianuarie 2016 au absolvit programul și de atunci muncesc la Microinvest.

Am deschise aplicările pentru următoarea grupă de participanți care vor fi selectați pentru acest program și vor suplini locurile vacante la moment în toate cele 14 oficii din țară.

Punem accent pe mobilitatea și flexibilitatea participanților, fiindcă aceast program va oferi posibilitatea de a munci în oricare din aceste orașe: Călărași, Comrat, Cahul, Căușeni, Rîșcani, Chișinău, Drochia, Bălți.

Pentru ce-i cointeresați ați putea să transmite-ți CV-urile dvs. chiar de astăzi la această adresă electronică:
cariera@microinvest.md sau să ne telefonați: 022 25 00 27

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe