Sesizați o încălcare sau veniți cu o sugestie

Sesizați o încălcare

Pentru că părerea Dvs. este foarte importantă pentru noi și din dorința de a ne îmbunătăți încontinuu serviciile, vă rugăm să ne informați dacă ați depistat un caz de fraudă, încălcare sau doriți să veniți cu o sugestie ori reclamație, prin intermediul următoarelor canale de comunicare:

 1. Expediați un e-mail la adresa: sesizari@microinvest.md
 2. Telefonați la Linia Fierbinte: 022 802 100
 3. Trimiteți o scrisoare anonimă prin intermediul formularului de contact

Mesajele sunt gestionate și analizate în conformitate cu respectarea cerințelor de confidențialitate.

Microinvest SRL va lua în considerare pentru analiză sesizările care sunt completate în mod corect, conțin toate informațiile necesare și au un limbaj adecvat. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a nu răspunde sesizărilor fără Nume, Prenume și Datele de contact ale autorului.

  *Descriere:
  Nume:
  Prenume:
  *Telefon

  Sunteți un client Microinvest?

  DaNu

  Compania Microinvest are grijă de protecția datelor cu caracter personal, de aceea vă informăm că datele cu caracter personal furnizate de către Dvs. vor fi prelucrate în procesul de examinare și soluționare a petițiilor. Ele vor fi accesibile persoanelor responsabile desemnate din cadrul Companiei. Informații complete despre prelucrarea datelor găsiți aici.

  Dacă nu doriți ca datele Dvs. să fie prelucrate de către Microinvest, vă rugăm să evitați completarea formularului de contact de mai sus.

  TRIMITE

  * Câmpuri obligatorii

  Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

  Folosim cookie-uri.
  Aflați mai multe