Sesizează o încălcare

Pentru că părerea ta este foarte importantă pentru noi și din dorința de a ne îmbunătăți încontinuu serviciile, te rugăm să ne informezi dacă ai depistat un caz de fraudă, încălcare sau dorești să vii cu o sugestie ori reclamație, prin intermediul următoarelor canale de comunicare:

 1. Expediază un e-mail la adresa: sesizari@microinvest.md
 2. Telefonează la Linia Fierbinte: 022 802 100
 3. Trimite o scrisoare anonimă prin intermediul formularului de contact

Mesajele sunt gestionate și analizate în conformitate cu respectarea cerințelor de confidențialitate.

Microinvest SRL va lua în considerare pentru analiză sesizările care sunt completate în mod corect, conțin toate informațiile necesare și au un limbaj adecvat. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a nu răspunde sesizărilor fără Nume, Prenume și Datele de contact ale autorului.

   *Descriere:
   Nume:
   Prenume:
   *Telefon

   Ești client Microinvest?

   DaNu

   Compania Microinvest are grijă de protecția datelor cu caracter personal, de aceea te informăm că datele cu caracter personal furnizate de către tine vor fi prelucrate în procesul de examinare și soluționare a petițiilor. Ele vor fi accesibile persoanelor responsabile desemnate din cadrul Companiei. Informații complete despre prelucrarea datelor poți găsi aici.

   Dacă nu dorești ca datele tale să fie prelucrate de către Microinvest, te rugăm să eviți completarea formularului de contact de mai sus.

   TRIMITE

   * Câmpuri obligatorii

   Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

   Folosim cookie-uri.
   Aflați mai multe