Compania Microinvest a renovat cu succes cea de a cincea reprezentanță conform noilor standarde de design corporativ

05062018

La 30 mai, echipa Microinvest Chișinău Botanica, a startat activitatea într-o încăpere complet renovată. Reprezentanța situată pe bd.Decebal 23/2 a devenit mult mai vizibilă pentru locuitorii orașului, oferind la dispoziția clienților și o parcare comodă.

“Ne mândrim foarte mult anume cu această reprezentanță. Ne-a reușit să tranformăm o încăpere veche, cu poduri joase, într-un oficiu confortabil, modern, accesibil și bine evidențiat. Nu a fost una din cele mai ușoare misiuni, tocmai de aceea și rezultatul final este valoros pentru noi” – a menționat Dmitri Svinarenco, directorul executiv al companiei.

Continuăm renovarea reprezentanțelor noastre pe întreg teritoriul țării, conform noului concept de deservire și abordare a сlienților, pentru ca în final atât angajații cât și vizitatorii să se simtă confortabil.

În noul oficiu au fost divizate zonele de deservire la ghișeu de cele destinate consultațiilor, fiind amenajate spații mai moderne și mai confortabile pentru discuții.

Locația renovată este mult mai luminoasă, spațioasă, iar echipa de profesioniști, atenți și foarte amabili, este gata să ofere cele mai potrivite soluții de finanțare, astfel încât clienții să rămână mulțumiți.

Echipa Microinvest este bucuroasă să deservească clienții de luni până vineri, orele 09:00 – 18:00,  în oficiul renovat, situat pe adresa or. Chișinău, bd. Decebal 23/2. Telefon de contact (022) 801 701

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe