MCI Logo

Când iei un credit la Microinvest nu ai nevoie de lupă – totul e CLAR și TRANSPARENT

Uneori, semnarea unui contract de credit e la fel ca și alegerea unui pepene verde de la piață. La prima vedere, pare a fi mare, frumos și aparent copt, când îl lovești cu colțul degetului. Dar când ajungi acasă, ai toate șansele să te pomenești cu surprize neașteptate, și să fie veșted, cu coaja groasă și multe semințe. Iată de ce, uneori, chiar e actual să-ți iei lupa cu tine, ca să nu dai peste un credit ce îți va aduce doar scenarii neplăcute.

Păi iată, la Microinvest nu vei avea niciodată astfel de situații, pentru că avem grijă să le oferim clienților noștri doar experiențe pozitive de creditare. Suntem deschiși în tot ceea ce facem, de la condițiile contractelor, până la rezolvarea situațiilor neplăcute, când ai întârziat cu plata. Nu avem puncte scrise cu caractere prea mici, pentru care-ți trebuie lupă, ca să nu le treci cu vederea. Ba dimpotrivă, te ajutăm să înțelegi cât și pentru ce plătești, ca să iei o decizie asumată și responsabilă.

„Un credit îți poate aduce doar avantaje, dacă apelezi la un creditor care te protejează” – Nicolae Croitoru, client Microinvest

E firesc, surprizele neașteptate nu sunt deloc binevenite atunci când iei un credit. Microinvest este unica organizație de creditare nebancară din Moldova, deținătoare a certificatului Smart, care respectă principii internaționale de protecție a clienților. Ne dorim ca contractul de credit să-ți devină cel mai bun prieten – să fie accesibil, transparent și ușor de înțeles. Iar dacă ai vreo neclaritate sau întrebare, echipa noastră este mereu gata să-ți ofere răspunsurile necesare.

Nicolae Croitoru și-a lansat afacerea de producere a mobilierului la comandă în anul 2015, iar pentru a se extinde și a-și procura utilaje mai performante, a apelat cu încredere la Microinvest. Înainte de a lua decizia finală, a analizat minuțios toate detaliile și companiile de creditare din Moldova. Știa din propria experiență că o un proces de creditare asumat constă nu doar în alegerea unei oferte avantajoase la credit, dar și a unui creditor transparent. Anume acesta a fost unul din motivele de ce a ales să își înceapă colaborarea anume cu noi.

”Când am solicitat un credit știam  sigur ce vreau și eram încrezut în planurile mele, dar și în organizația de creditare la care am apelat. Microinvest a crezut în mine și afacerea mea, iar asta ne-a ajutat să ne dezvoltăm. Un credit bine gândit îți va aduce doar avantaje, dacă faci acest lucru cât mai responsabil și apelezi la un partener de încredere, cu o activitate transparentă. Acest pas necesită o analiză minuțioasă, totul să fie pus la punct, până la cele mai mici detalii. Nu mai întâi iei creditul și apoi te gândești cum să-l întorci și dacă compania aleasă e de încredere.”

Întreaga istorie de succes a lui Nicolae Croitoru o găsești pe pagina cu istoriile clienților noștri.

CONCLUZIE: Transparența și informarea sunt „ingredientele” de bază ale unui credit responsabil, care te pot proteja de situații stresante și penalități. Proverbul bine cunoscut „de 7 ori măsoară și o dată taie” – e mai actual ca niciodată în acest context. Alegând o organizație transparentă și obiectivă ești asigurat din start că astfel de situații vor trece pe lângă tine, iar tu te vei bucura doar de avantajele creditului, fără ca să porți lupa cu tine când semnezi contractul.

Alege un creditor care te protejează.

ACȚIUNE: