MCI Logo

Microinvest – de 20 de ani alături de oamenii harnici!

Care e cea mai credibilă dovadă a succesului unei companii? Noi credem că clienții fideli și realizați. La 20 de ani, Microinvest se poate mândri cu o roadă bună pentru care am muncit cot la cot toți acești ani – peste 14 miliarde de lei investiți în dezvoltarea economiei din Moldova și peste 180 000 de clienți ce și-au realizat scopurile împreună cu noi. Oameni cu idei, cu visuri, cu speranțe. Familii care și-au îndeplinit cele mai râvnite dorințe și antreprenori care au reușit să-și dezvolte cele mai bune idei de afaceri.

De ziua noastră, vrem să vă povestim încă o dată despre evoluția, cultura și oamenii Microinvest prin ochii clienților noștri fideli, cei care ne știu cel mai bine. Află istoriile de succes a 3 antreprenori care și-au crescut afacerile împreună cu noi. Dar și care sunt principalele calități care ne fac speciali pe piața financiară din Moldova.

Microinvest susține oamenii harnici în cele mai frumoase planuri de dezvoltare

Oamenii harnici sunt cei care-și fac lucrul sincer și demn, pentru a crea valoare și a-și atinge cele mai frumoase scopuri. Ei cred, ei au visuri, ei reușesc să treacă peste orice provocare, având parteneri de încredere alături și sprijin la momentul oportun. Brutari, croitori, agricultori, medici, lemnari, patiseri, fotografi, bucătari, constructori – ei toți și încă mulți alții sunt clienții noștri, oamenii care au reușit să crească și să se dezvolte împreună cu Microinvest.

„Microinvest a crezut în ideea afacerii noastre și ne-a ajutat să ne dezvoltăm rapid și constant.”

Tânăra antreprenoare Valeria Bacoș, clientă Microinvest, a fost inspirată după o vizită în Italia, de sortimentul variat de fructe uscate comercializate în magazinele de acolo. Așa a apărut ideea de a-și deschide propria afacere în Moldova, specializată în comercializarea nucilor, semințelor și fructelor uscate de calitate superioară, într-un sortiment divers, bogate în nutrienți și vitamine.

„Suntem o companie tânără, dar credem că am reușit deja să ne remarcăm frumos pe piața de la noi, atât Retail cât și B2B printr-un sortiment vast, de peste 29 de poziții de nuci, fructe uscate și semințe. Afacerea noastră a apărut de la ideea de a promova consumul de vitamine și nutrienți din produse naturale, gustoase și sănătoase, pe care le consumăm cu plăcere și încredere în primul rând noi. Microinvest a fost partenerul nostru încă de la început și ne-a sărit în ajutor la fiecare etapă de dezvoltare. Expertul și întreaga echipă au văzut în noi potențial și ne-au ajutat anume atunci când am avut nevoie, pentru investiții în marfă, utilaje, mașină de serviciu și alte elemente importante pentru ca o afacere să meargă bine. Suntem foarte recunoscători și la sigur vom apela și pentru alte investiții. La 20 de ani le urăm încă mulți ani de activitate fructuoși, clienți mulțumiți și investiții responsabile”, Valeria Bacoș, antreprenoare, clientă Microinvest

„În finanțare e important să ai parteneri responsabili alături, care cred în tine și afacerea ta. Anume așa e colaborarea noastră cu Microinvest.”

O altă afacere care a beneficiat de sprijinul financiar al Microinvest, este cea a tânărului antreprenor Ion Anghel. Acesta a început de la un magazin mic în piață, unde comercializa parchet laminat într-un sortiment restrâns. Iar astăzi colaborează cu producători din mai multe țări ale lumii, precum: Turcia, China, Polonia și altele, oferindu-le clienților cele mai moderne și calitative modele de laminat, pentru orice tip de încăpere.

„E posibil să lansezi afaceri de succes și în Republica Moldova, dar trebuie multă muncă, încredere în sine și ideea pe care vrei să o promovezi și desigur investiții responsabile. Noi importăm și distribuim laminat din diferite categorii de preț, atât angro, cât și cu amănuntul. Ne remarcăm în primul rând prin ofertele avantajoase și cel mai bun raport preț-calitate. Asta contează mult, mai ales în ultima perioadă, când toți au nevoie de suport. Cu Microinvest colaborez încă înainte de a fonda afacerea. Am beneficiat de un credit de nevoi personale. Apoi când ne-am lansat și aveam nevoie de capital, am apelat fără ezitare tot la ei. Îi recomand cu încredere tuturor cunoscuților, mai ales antreprenorilor. Suportul lor a fost foarte important în dezvoltarea afacerii noastre. Sunt o echipă de profesioniști, iar asta se observă atât prin serviciile financiare responsabile pe care le oferă, cât și evoluția lor toți acești ani. Au crescut frumos și zilnic susțin și alte afaceri ca să se dezvolte”, Ion Anghel, antreprenor, client Microinvest

„E frumos când succesul afacerii tale este obiectivul de bază al partenerilor tăi. Apreciem Microinvest pentru deschidere, operativitate și constructivitate”

După ce a activat o perioadă îndelungată în domeniul marketingului, Eugen a decis să inițieze o afacere pe cont propriu în producerea mobilierului la comandă. Într-o perioadă relativ scurtă, alături de parteneri responsabili, precum Microinvest, tânărul antreprenor a reușit să implementeze idei inspirate de amenajare a interiorului cu mobilier personalizat și de calitate și să adune un număr mare de clienți fideli, care apelează cu încredere la serviciile companiei sale.

„În spatele brandului nostru de mobilier la comandă stă o echipă mică, dar profesionistă. La moment suntem 11 persoane, inclusiv producerea și putem asigura până la 18 proiecte de mobilă de diferită complexitate lunar, cu rezervă de capacitate și spațiu de lucru. Am analizat foarte detaliat fiecare etapă de dezvoltare, inclusiv investițiile, primii 3 ani sunt decisivi ca să te lansezi cu succes. Clienți Microinvest suntem de un an, anterior am apelat și pentru credite de consum la această companie și am avut o colaborare frumoasă. Ca antreprenor, apreciez în colaborarea cu Microinvest operativitatea și constructivitatea. Până în prezent simțim efectul pozitiv de la colaborarea cu Microinvest și cu siguranță vom apela și pentru alte credite. E ușor și sigur să colaborezi cu ei, iar asta cu adevărat contează”, Eugen Șveț, antreprenor, client Microinvest.

Știm că ne așteaptă multe oportunități, dar și obstacole, atât pe noi, cât și pe clienții noștri, dar suntem siguri că le vom trece împreună. Împreună, am reușit să dezvoltăm o companie financiară de succes, un model de business prin care atingem responsabil și încrezut cele mai minunate rezultate și o cultură unică, a oamenilor Microinvest, care pot aduce schimbări pozitive pe piața financiară, economică și socială din Moldova, în pofida provocărilor. Pentru că identificarea oportunităților în fiecare provocare e în ADN-ul nostru, al oamenilor Microinvest, care vor continua să susțină oamenii harnici încă cel puțin 20 de ani înainte.

La mulți ani, Microinvest! De 20 de ani alături de oamenii harnici.

ACȚIUNE:

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Alte noutăți

FIȚI LA CURENT CU TOATE EVENIMENTELE