Microinvest deschide oficial o nouă reprezentanță în or. Cahul

18042018

La data de 19 aprilie, Microinvest va inaugura oficial filiala din or. Cahul. Noul oficiu este situat pe bd. Republicii 15/5, dispune de o parcare comodă fiind vizibil pentru locuitorii orașului.

Începând cu anul trecut, compania a startat rebranding-ul subdiviziunilor sale în conformitate cu noul concept de deservire și abordare a clienților. „Ne propunem nu doar să renovăm logo-ul companiei, ci să reorganizăm în totalitate locațiile noastre. Pentru noi este important ca oamenii să se simtă confortabil într-un oficiu spațios și comod.

Cunoașterea clienților noștri incepe direct pe teritoriul lor: mergem la intâlniri, vizităm clientul și analizăm afacerea, încercăm să facem totul pentru a economisi timp – o resursă importantă atât pentru deținătorii de afaceri cât și pentru persoanele fizice. Din acest condiderent, invitându-i la noi ne dorim să rămână cu cele mai bune impresii, prin crearea unei ambianțe prietenoase și plăcute”, a declarat Dmitri Svinarenco, directorul executiv al companiei.

În noul oficiu au fost divizate zonele de deservire la ghișeu de cele destinate consultațiilor, fiind amenajate spații mai moderne și mai confortabile. Noua reprezentanță este mult mai luminoasă, spațioasă și clienții se simt mai confortabil în ea.

Microinvest invită clienții, partenerii și locuitorii orașului la evenimentul deschiderii oficiale, care va avea loc la data de 19 aprilie cu începere de la ora 14:00 pe adresa: bd. Republicii 15/5, orașul Cahul.

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe