MCI Logo

„Când ceva nu ajunge, adăugăm noi!” Microinvest susține investițiile în noul sezon agricol

Agricultorii știu, ca să ai un an bun și o roadă frumoasă e nevoie de multă muncă, tehnică bună și, desigur, finanțare. Microinvest e gata să-ți susțină investițiile în noul sezon. Dezvoltă-ți afacerea cu un credit de până la 8 000 000 lei și începe anul agricol cu spor.

O parte considerabilă din portofoliul Microinvest este destinată investițiilor în sectorul Agricol și continuăm să dezvoltăm cu încredere această ramură. În anul 2023, conform estimărilor interne, în coraport cu datele publicate de BNM, ne-am clasat pe locul I după numărul de credite debursate în domeniul agricol, fiind alături de agricultorii din întreaga țară și acoperind finanțarea celor mai diverse necesități din domeniu agricol.

Clienții Agro Microinvest beneficiază de suport financiar la momentul oportun și devin parte a unei comunități care vede în agricultură o valoare și tind să o dezvolte. Cultivi cereale, pomi fructiferi, te ocupi cu apicultură sau oricare alt domeniu agricol, tradițional sau mai exotic? Noi îți oferim soluții flexibile de finanțare pentru orice domeniu. Pentru că înțelegem că fiecare fermier are nevoi diferite, echipa noastră de experți în creditare din întreaga țară va lucra împreună cu tine pentru a identifica cele mai bune oferte financiare pentru business-ul tău.

Ne dorim să fim partenerul tău în dezvoltarea afacerii agricole

Întârzierile de o lună, o săptămână sau chiar o zi pot influența negativ activitatea afacerii tale, mai ales în agricultură. Poți pierde un teren bun, nu vei realiza eficient și la timp lucrările agricole sau poți rata momentul potrivit pentru a începe noul sezon. Microinvest îți oferă cele mai avantajoase și sigure condiții de creditare și numeroase beneficii, și anume:

  • Analiză financiară realizată de experți în creditare chiar la locul afacerii, pentru a stabili soluția potrivită necesităților tale individuale de investiții.
  • Aplici ușor pentru un credit în cele 16 oficii din țară și ai decizie rapidă în doar 24 de ore.
  • Grafic de rambursare flexibil și metode de plată individuale: începi să achiți ratele după 9 luni sau poți alege individual oricare 3 luni din an pentru plată.
  • Posibilitate de închidere anticipată a creditului, fără comision.
  • Prețuri speciale la tehnică și utilaj agricol de la partenerii Microinvest din toată țara.

Mai nou, până la 31 martie 2024, agricultorii pot beneficia de oferta specială de la Microinvest – „Agro 10% din suma creditului”. Ce presupune oferta? În primul an, în lunile de sezon, achiți doar 10% din suma totală a creditului și te concentrezi în totalitate pe dezvoltarea afacerii, fără griji și presiune.

Adresează-te la cel mai apropiat oficiu secundar Microinvest, unde experții te vor ajuta să obții creditul potrivit pentru business-ul tău. Când ceva nu ajunge, adăugăm noi!

Microinvest – credite pentru oameni harnici.

ACȚIUNE:

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Alte noutăți

FIȚI LA CURENT CU TOATE EVENIMENTELE