Ți s-a întâmplat vreodată să semnezi un contract de credit, iar peste o perioadă să înțelegi că este de 3 ori mai scump decât suma împrumutată, iar câteva zile în restanță te costă o avere? Sau poate ai auzit prea multe situații neplăcute despre împrumuturile la unele organizații financiare din Moldova și un singur gând la credit, pur și simplu îți dă fiori? Păi iată, merită să știi că la Microinvest e altfel. Respectăm standarde internaționale de calitate în deservire și facem totul ca relațiile cu clienții noștri să aducă doar beneficii și experiențe plăcute ambelor părți.

Astăzi, în Moldova există peste 160 de organizații de creditare nebancară și 11 bănci comerciale, unde poți aplica la un credit pentru diverse scopuri: fie pentru nevoi personale, dezvoltarea afacerii, procurarea automobilului sau a unui imobil. Microinvest este unicul jucător pe piața financiară din Moldova, deținător al certificatului internațional de protecție a clienților – Smart, gata să-ți ofere un spectru larg de produse de creditare, în condiții sigure și avantajoase și fără prea multă birocrație.

Microinvest – creditorul care te protejează. TOP 7 motive de ce la noi e altfel

Suntem adepții creditării cu respectarea principiilor internaționale de protecție a clientilor, în care ambele părți beneficiază de o colaborare bazată pe respect și obiectivitate. Timp de 18 ani de activitate în domeniul financiar, ne-am convins din propria experiență că un proces de creditare responsabil presupune stabilirea unei relații productive dintre creditor și solicitant, bazată pe principii eficiente de cooperare.

Ca să te convingi, iată 7 motive de ce merită să aplici pentru un credit anume la Microinvest:

  1. Oferim formate clare și adecvate ale produselor, adaptate în funcție de specificul fiecărui client în parte, disponibile atât pentru persoanele fizice, cât și antreprenori.
  2. Întreprindem toate măsurile necesare pentru a preveni supraîndatorarea, care poate influența negativ situația financiară a clientului. Vrem ca relațiile cu clienții noștri să fie frumoase și fidele în timp.
  3. Suntem transparenți și deschiși în tot ceea ce facem. Ne conducem după ideea că totul trebuie să fie accesibil și transparent, fără detalii ascunse.
  4. Stabilim responsabil prețurile creditelor, ca să fie accesibile pentru fiecare. Pe lângă condițiile avantajoase, oferim soluții personalizate, operativitate și siguranță.
  5. Tratăm corect și respectuos fiecare client, fie că vorbim despre persoane fizice sau juridice.
  6. Avem grijă de confidențialitatea datelor personale ale clienților noștri, asigurând păstrarea și utilizarea corectă a acestora.
  7. Mereu soluționăm prin mecanisme obiective reclamațiile și tindem să devenim mai buni. Pentru noi contează părerea și experiența clienților noștri.

Și cel mai important, acestea nu sunt doar niște reguli „frumoase”, ci beneficii reale de care se bucură clienții Microinvest, în fiecare zi. Asta ne-o demonstrează cele aproximativ 20 000 de idei de afaceri dezvoltate, din diverse domenii, și peste 123 000 de persoane, ce și-au creat condiții mai bune de trai și azi de bucură de confort și libertate în decizii.

„Microinvest este compania în care clienții pot avea încredere, gata să vină cu soluții potrivite pentru fiecare și să ofere suport financiar la momentul oportun. Deservirea după standarde internaționale și grija față de clienți sunt punctele forte la care lucrăm zilnic, pentru că ne dorim ca oamenii care ne-au ales pe noi și serviciile noastre să rămână mulțumiți și fideli. Suntem unica companie din Moldova, deținătoare a certificatului internațional de calitate – Smart. Pentru noi și clienții noștri, creditarea este un proces bazat pe încredere și responsabilitate, de aceea depunem tot efortul ca fiecare client să aibă parte de o experiență pozitivă de finanțare. Anume asta ne face diferiți și autentici.” Dumitru Svinarenco, Director executiv Microinvest.

Deja al șaptea an consecutiv, octombrie, este luna în care învățăm despre împruturi responsabile. Anul acesta, vrem să fim altfel, dar la fel de interesanți și utili. Te invităm să fii cu ochii pe paginile și site-ul Microinvest, unde vom derula o campanie complexă despre cât de important este să alegi un creditor care te protejează și să aplici doar pentru #împrumuturiînțelepte. Vei afla despre experiențele reale ale clienților noștri, exemple de succes ale antreprenorilor și persoanelor fizice, recomandări utile de la experți – toate ca să-ți transformi creditele în avantaje.

Alege un creditor care te protejează.

Microinvest – credite pentru oameni harnici.

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe