Fiecare din noi s-a gândit măcar o dată să solicite un credit, fie pentru nevoi personale, automobil sau dezvoltarea propriului business. Ca să faci acest pas sigur și responsabil, odată cu ideea de a lua un credit, trebuie să ai în minte și necesitatea de a te informa cât mai detaliat despre întreg procesul și condițiile de creditare. La Microinvest, ne dorim ca fiecare client să ia o decizie conștientă, pentru a-și transforma creditul într-un avantaj. În acest sens, în fiecare an, deja pentru a șasea oară, octombrie devine luna, în care învățăm  cum să împrumutăm înțelept și responsabil.

De ce #BWC2020? Pentru că e o campanie care derulează concomitent în peste 100 de organizații din toată lumea și vine să informeze oamenii despre cum să împrumute înțelept. Microinvest este unica organizație din Moldova, participantă a campaniei, care în fiecare an își informează clienții și partenerii, despre toate etapele unui credit responsabil și alegerea unui creditor de încredere. Anul acesta, majoritatea activităților au fost organizate în regim online, dar asta nu a influențat în niciun fel realizarea obiectivului de bază al campaniei – împrumuturi înțelepte, care aduc doar avantaje.

Hai să facem o retrospectivă.

7 clienți Microinvest au povestit despre experiența lor de creditare

Ce poate fi mai plăcut decât un client mulțumit, care povestește cu entuziasm și mândrie despre experiența sa de colaborare cu Microinvest, scopurile realizate și planurile de viitor? În luna octombrie am cunoscut 7 istorii de succes ale clienților Microinvest, care și-au realizat visurile cu ajutorul suportului financiar al companiei.

Fiecare din ei a dezvăluit care este secretul împrumuturilor înțelepte, cum să obținem din credite doar beneficii și să evităm situațiile neplăcute legate de penalități și supraîndatorări. În calitate de creditor responsabil, Microinvest contribuie la realizarea visurilor persoanelor din diverse domenii, oferind împrumuturi pentru îmbunătățirea condițiilor de trai, credite auto, pentru business și agricultură. Află istoriile clienților în rubrica: Noutăți Microinvest.

5 răspunsuri complexe la principalele întrebări în solicitarea unui credit

Finanțarea responsabilă presupune o analiză și documentare detaliată despre toate condițiile, etapele și termenii de creditare. Toate aceste informații pot fi cuprinse în 5 întrebări de bază, pe care ar trebui să și le pună fiecare, atunci când dorește să ia un împrumut. Pentru fiecare întrebare în parte, Microinvest a venit cu un răspuns detaliat și bine exemplificat. Toate articolele pot fi găsite în rubrica: Educație Financiară Microinvest.

3 seminare Online despre creditarea responsabilă și sute de clienți informați în toată țara

Întreaga echipă Microinvest s-a implicat activ în informarea clienților și partenerilor despre principalele etape ale unui credit înțelept. Experții și operatorii din subdiviziuni au avut grijă să le reamintească clienților actuali și potențiali despre importanța analizei detaliate a condițiilor de creditare în solicitarea unui împrumut responsabil. De asemenea, pentru angajații a trei companii partenere au fost organizate seminare online, în care s-au discutat cele mai importante etape de creditare, sfaturi și recomandări pentru a transforma creditul într-un avantaj.

Peste 1,5 mln de utilizatori au interacționat cu postările #ÎmprumutăÎnțeleptcuMicroinvest

Mesajele campaniei „Împrumută Înțelept” au fost distribuite masiv pe rețelele de socializare, pentru un impact cât mai mare și cât mai multe persoane informate. Astfel, peste un milion și jumătate de utilizatori au interacționat cu postările clasificate sub tag-ul #ÎmprumutăÎnțeleptcuMicroinvest. Un client informat astăzi despre toate condițiile unui împrumut înțelept, va încheia mâine creditul său cu succes, realizându-și planurile propuse, la momentul oportun. Anume aceasta este formula perfectă a unui credit avantajos.

 „În fiecare an, în luna octombrie trecem împreună cu clienții și partenerii noștri peste toate etapele solicitării unui credit și învățăm să împrumutăm înțelept. Acesta este unul din obiectivele de bază ale organizației noastre – să creăm relații durabile și de încredere cu fiecare client și partener, pentru a asigura istorii creditare frumoase, afaceri prospere și clienți mulțumiți. Suntem bucuroși să fim parte a unei campanii cu răsunet mondial, #BWC2020 și să contribuim la educația financiară a oamenilor din țara noastră. Sperăm să culegem tot anul împrejur rezultatele frumoase ale campaniei,” – a menționat Dumitru Svinarenco, director executiv al OCN Microinvest SRL.

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe