MCI Logo

Luxul libertății în mișcare și 99% de emoții pozitive!

Arhitectul Ina Sava își iubește mașina și o dezmiardă atât de mult, încât vecinii au început deja să facă glume pe seama ei. Este prima sa mașină și prima cumpărătură mare în credit.

„Acum reușesc mai multe și economisesc mai mulți bani. Până acum cheltuiam pentru taxi, pierdeam o groază de timp, mă deplasam pe jos, ori cu transportul public” – spune tânăra. Acum am mai multe oportunități, am început să accept comenzi în afara orașului, ceea ce este foarte plăcut și interesant. Iar banii economisiți pentru taxi, îi folosesc pentru achitarea creditului. În plus, s-au rezolvat multe probleme cotidiene: atît eu cât și familia mea am devenit mai mobili și mai activi.”

Inițial, Ina a încercat să se adreseze la bancă, de serviciile căreia beneficiază de mulți ani. S-a dovedit însă, că acolo, nu e atât de simplu să obții un împrumut. Dezamăgită, Ina era pe punctul să renunțe la această idee, dar o prietenă apropiată a sfătuit-o să se adreseze la Microinvest. Apoi totul a decurs foarte rapid. În doi timpi și trei mișcări i s-a împlinit și visul: a urcat la volanul propriului automobil.

„Este greu să mă surprinzi cu ceva plăcut în acest oraș, dar Microinvest a făcut-o (a reușit să o facă). A fost simplu: am sunat, am discutat, iar peste două ore, am fost contactată de Nicolae, angajatul companiei, spunând că solicitarea mea a fost acceptată”. – își amintește cu bucurie în voce Ina. „Am pornit spre ei imediat și practic, în jumătate de oră, totul a fost pus la punct. Împrumutul mi-a fost perfectat timp de jumătate de zi, totul a fost foarte ușor.  După amiază, pe la ora unu, am plecat acasă cu propria mașină. Pentru un moment mi s-a părut chiar că e prea bine pentru a fi real.”

Mașina Inei de marcă Toyota nu este din salon. Pentru o mașină nouă, deocamdată, nu are bani. Ina este mulțumită că nu a ratat șansa de a cumpăra un autoturism bun la preț accesibil și asta o inspiră. „Am un grafic comod de plată și achit cu regularitate. Job-ul îmi permite acest lucru. Chiar dacă într-o zi câștig mai puțini bani, în următoarea –  primesc mai mult, astfel totul se echilibrează. Și băieții de la Microinvest îmi permit să plătesc creditul mai devreme. E foarte comod, filiale au peste tot. Am venit și timp de 10 minute efectuez plata. Și dacă în lucru voi avea succesul  de acum, de când mi-am procurat mașină, atunci cred că reușesc să întorc împrumutul mai repede decât termenul contractat.”

Microinvest are 12 reprezentanțe în 10 orașe. Lucrează și sâmbătă, și chiar duminică poate fi depusă o solicitare pe site-ul companiei și veți primi un răspuns. Mai mult, beneficiarul poate semna un contract la Chișinău, iar fidejusorul să confirme obligațiunile, de exemplu, undeva la Cahul. Și tot aici, la ghișeul filialei veți primi suma solicitată. Creditul poate fi acordat și în euro, dacă îi este convenabil clientului. Nicolae Deveatîi, cel care i-a adus Inei „vestea bună”, spune că rata dobânzii este foarte convenabilă, însă depinde de numeroși factori: gradul de uzură a mașinii, aportul inițial al clientului, perioada pentru care este luat împrumutul.

Termenul poate fi de cinci ani maxim”, – explică Nicolae, -“ iar mașina, spre deosebire de condițiile unui leasing, va fi perfectată imediat pe numele clientului, doar că se va afla în gaj la Microinvest. E foarte comod – puteți călători în străinătate, puteți face procură, fără a pierde timpul cu perfectarea actelor. Și achitarea este foarte simplă. Puteți plăti în oricare din filialele noastre și în unele bănci. Nu există nici o obligație că trebuie efectuată plata la o dată exactă, important e să nu fie depășită data limită. Puteți face plăți anticipate, dacă dispuneți de o anumită sumă.”Potrivit lui Nicolae, mulți oameni sunt interesați să cumpere o mașină în credit de la Microinvest,  fiind responsabil de această direcție în cadrul companiei, primește câte 100 – 150 de apeluri pe zi. Nu mulți au posibilitatea să cumpere o mașină nouă, întâi de toate pentru că ar fi mult mai scump. În plus, cu Microinvest poate fi cumpărată o mașină de lucrui chiar și pentru câmp, cu care să poți transporta tot ce aduni de pe deal.

Ina, la rândul său, din luna aprilie până în iunie, a reușit să conștientizeze luxul libertății în mișcare la volanul propriei mașini.

„Este primul meu credit, prima mea experiență. La început mi-am făcut griji, dar văd că totul e în ordine. Acum 99% din emoții și gânduri sunt pozitive. Cred că după acest împrumut mă voi decide să iau altul.”

Cu Microinvest visurile devin realitate.

ACȚIUNE:

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Alte noutăți

FIȚI LA CURENT CU TOATE EVENIMENTELE