Primii pași în carieră sunt cei mai importanți. Anume de aceștia depinde inițierea cu succes în domeniul ales, interacțiunea directă cu echipa și colegii și experiența valoroasă care te va ajuta să avansezi ca un adevărat profesionist. La Microinvest, lider în creditarea nebancară, suntem o echipă de peste 300 de profesioniști, care cresc și se dezvoltă împreună. Aici, cariera ta nu este doar un loc de muncă, ci o călătorie plină de oportunități și realizări.

Irina, Adrian și Mihaela sunt 3 colegi din #MiTeam, care au făcut primii pași în carieră la Microinvest. Astăzi, aceștia activează în cele mai diverse poziții, spre care au avansat cu multă sârguință și spun cu încredere că au ales jobul și compania perfectă pentru inițierea în carieră. Află istoriile lor de succes și cât de interesantă și provocatoare a fost această călătorie.

De la proaspeți absolvenți la profesioniști în domeniul financiar

Când ești absolvent, gândurile despre angajarea la primul job par pline de provocări, mai ales când te gândești la lipsa experienței și integrarea în echipă. Într-un mediu total nou, cu o mulțime de responsabilități și situații care te pot scoate din zona de confort, e mai important ca niciodată să ai parte de susținerea necesară pentru a merge înainte. În #MiTeam suntem mândri că putem contribui la instruirea tinerei generații în domeniul financiar, dezvoltând specialiști talentați, dornici să se dezvolte și să crească alături de o echipă tânără și dinamică.

Irina, Economist Superior Secția Contractare Fonduri, a făcut primii pași în carieră la Microinvest, iar astăzi se dezvoltă cu dedicare alături de echipa noastră. A acceptat cu încredere provocarea  de a începe activitatea în calitate de Manager Assistant, un job care presupunea multe responsabilități și este sigură că a fost cea mai bună alegere, care i-a pus bazele carierei în domeniul financiar.

„Pot spune cu încredere că sunt o norocoasă că mi-am început cariera la Microinvest. Interacțiunea directă cu managementul, coordonarea ședințelor, activitățile administrative – anume acestea au fost primele mele responsabilități la Microinvest, care au contribuit la dezvoltarea carierei și m-au ajutat să realizez cât de important este fiecare detaliu pentru un scop bine definit. Cu multă muncă, în timp, această conștientizare m-a adus la poziția de Economist superior Secția Contractare Fonduri și Raportare – un job cu multe perspective și oportunități. Îmi place mult ceea ce fac și în special echipa noastră minunată, în care ne dezvoltăm împreună.”

Istoria lui Adrian, Manager Oficiu secundar, a început încă de pe băncile universității. A început cu programul de instruire Induction, pe care l-a absolvit cu succes, ulterior a devenit parte a echipei în calitate de Expert în creditare, iar astăzi gestionează cu succes 2 oficii secundare din regiunea Sud – Cahul și Comrat, oferind antreprenorilor soluții financiare responsabile .

„Am cunoscut compania Microinvest fiind student. Mi-a atras atenția prin oportunitățile pe care le oferă și abordarea unică pe care o are față de clienți și angajați. Anume participarea în cadrul programului Induction, reprezintă prima etapă a inițierii mele în carieră. M-am integrat foarte rapid în echipă, fără experiență, dar cu multă motivație. De-a lungul timpului am avut șansa să cunosc o mulțime de antreprenori, motorul dezvoltării economice a țării noastre, cărora le-am oferit suportul necesar ca să-și crească afacerile. Astăzi am oportunitatea să gestionez o echipă, o responsabilitate mare, dar care mă motivează și mai mult. Pot spune cu încredere că Microinvest e compania potrivită pentru cei care își doresc o carieră de succes în domeniul financiar. E o echipă unică, cu o cultură și oameni speciali.”

Mihaela, Șefă Secția Back Office, apreciază Microinvest pentru oportunitățile nelimitate, atât în creșterea profesională, cât și în dezvoltarea personală. Anume aici i s-a oferit oportunitatea să-și pună în valoare talentele și abilitățile în funcția de Administrator de Credite. Experiența dobândită a ajutat-o să avanseze în funcția de Șefă Secția Back Office, gestionând cu succes echipa.

„La Microinvest am învățat din mers, am trecut peste provocări, nu a fost ușor, dar m-am simțit susținută și apreciată de colegi chiar din prima zi de activitate. Abilitățile și competențele pe care le-am dobândit au fost de mare ajutor în fiecare etapă a carierei mele. În mod specific, acestea au contribuit la facilitarea unui proces rapid, calitativ și eficient de perfectare a actelor aferente procesului de creditare și autorizare a creditelor, precum și asigurarea conformității cu politicile și procedurile interne. Prin multă perseverență astăzi gestionez întreaga Secție și sunt foarte recunoscătoare că mi-am început cariera anume în această echipă.”

Fie că ești proaspăt absolvent sau ai câțiva ani de experiență în spate, entuziasmul tău este cheia succesului în carieră la Microinvest. În echipa noastră ai parte de un mediu unde poți să contribui la schimbări semnificative. Investim în dezvoltarea echipei, asigurând o gamă variată de programe de instruire, pentru ca oamenii din #MiTeam să acumuleze abilitățile necesare și să evolueze rapid, lucrând pentru un scop comun – creditarea responsabilă a oamenilor harnici.

Hai și tu în echipa noastră cool. Nu ezita să accesezi pagina noastră cu posturi vacante și să transmiți CV-ul pe cariera@microinvest.md. Începe-ți cariera de succes alături de Microinvest!

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe