Lider în creditarea nebancară și finanțarea sectorului agricol după numărul de credite debursate, compania Microinvest susține antreprenorii din întreaga țară ca să-și dezvolte afacerile acasă, oferindu-le soluții financiare potrivite la momentul oportun. Timp de 20 de ani, peste 20 000 de antreprenori din cele mai diverse domenii și-au crescut afacerile cu suportul Microinvest, peste 4 miliarde de lei fiind investiții în dezvoltarea agriculturii.

Expoziția anuală TehAgroFest este o oportunitate în plus de a fi alături de agriculturii din Moldova în toate etapele de dezvoltare. Pentru că agricultura modernă nu poate exista fără utilaje performante, tehnici inovatoare de prelucrare a solului și semințe de calitate – CREDITELE AGRO sunt cea mai bună soluție pentru a face agricultură eficientă și de calitate.

În perioada 10 – 12 august 2023, agricultorii și antreprenorii care au nevoie de finanțare pot face cunoștință cu ofertele prezentate de experții în creditare la standul expozițional Microinvest.

Promoții speciale pentru antreprenorii din Moldova de la Microinvest

În cadrul expoziției TehAgroFest 2023, vizitatorii vor putea afla mai multe detalii despre promoțiile speciale de la Microinvest disponibile vara aceasta, și anume:

  • Oferta „Grant pentru afaceri”. Aceasta presupune accesarea creditelor pentru afaceri cu porțiune de grant. Timp de 3 luni, antreprenorii vor putea folosi banii gratuit, concentrându-se în totalitate pe cele mai importante scopuri de dezvoltare. Detalii AICI.
  • Oferta „Afaceri VARA2023”. Aceasta presupune condiții speciale pentru antreprenori la accesarea creditelor Business, și anume: 0% comision la debursare și închidere anticipată. Detalii AICI.

„Suntem încrezuți că agricultura în Moldova are viitor și este unul din segmentele strategice pentru țara noastră, care trebuie și merită modernizat. Susținem persoanele juridice în planurile lor de creștere și dezvoltare și chiar de transformare a afacerilor, în cazul antreprenorilor care își doresc să încerce un domeniu nou. Anual, venim cu oferte speciale pentru clienții Business și Agro, care pot accesa credite până la  3 500 000 lei fără gaj, ca să-și poată realiza cu brio scopurile propuse. Chiar dacă natura nu este întotdeauna de partea noastră, atât noi, cât și agricultorii rămânem optimiști și încrezuți că investițiile în modernizarea tehnicilor de lucru, prin procurarea utilajelor noi de prelucrare, mult mai eficiente și performante vor aduce roade și cele mai bune rezultate” – Dumitru Svinarenco, CEO Microinvest.

Te așteptăm la TehAgroFest 2023 la standul Microinvest.

Microinvest – credite pentru oameni harnici!

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe