MCI Logo

Mihail Ciubuc: Cu ajutorul Grantului de la Microinvest am cumpărat produse pentru noul meu magazin

Antreprenorul Mihail Ciubuc, originar din satul Coșnița își inaugurează un nou magazin de electrocasnice în raionul Criuleni.

Timp de 8 ani, Mihail a activat în calitate de manager pe vânzări. Iar în anul 2015 a decis să continue afacerea părinților, care la acel moment aveau două magazine. În scurt timp, Mihail urmează să deschidă un nou magazin, beneficiind de oferta specială de la Microinvest – „Grant pentru afacerea ta”.

„După o perioadă îndelungată în domeniul vânzărilor am decis să îmi încerc puterile într-o afacere proprie și să contribui și eu la dezvoltarea afacerilor în regiunile Moldovei. Peste câteva zile, urmează să deschidem ușile unui nou magazin de electrocasnice și mobilă în satul Mașcăuți. Am fost norocos să încep colaborarea cu distribuitori care mi-au oferit cele mai bune oferte la achiziționarea produselor. Următorul pas a fost să găsesc bani pentru prima plată, dar și aici am avut parte de un partener de încredere. Am beneficiat de oferta de la Microinvest – „Grant pentru afacerea ta”. Astfel, pentru primele două luni, dobânda creditului nu se calculează și pot să folosesc banii gratuit. Este o ofertă foarte avantajoasă pentru antreprenori – începi să achiți creditul abia din a treia lună, iar tot acest timp poți să investești activ banii împrumutați, fără plăți suplimentare. Am primit 300 000 lei în doar 24 de ore, fără gaj și birocrație.”

Mihail Ciubuc a menționat că în noul magazin cumpărătorii vor avea parte de un sortiment mare de tehnică pentru casă și mobilier.

„Vom avea practic tot de ce este nevoie ca să te bucuri de confort în casă: televizoare, aspiratoare, frigidere, plite electrice și pe gaz, hote, fiare de călcat, cuptoare cu microunde, mobilă pentru bucătărie și colțare, mobilier pentru dormitor, scaune, mese și multe alte produse.”

Antreprenorul a mărturisit că a ales locația pentru noul său magazin foarte minuțios, după o analiză detaliată a pieței. Astfel, a înțeles că anume în această regiune așa magazine practic nu există și sunt o necesitate.

„Cel mai apropiat magazin de tehnică și mobilă este la distanța de 30 de kilometri. Până la Chișinău sunt 60 de kilometri, iar până la Orhei – 40km. În apropiere de satul Mașcăuți mai sunt 7 sate, în raza de 10 kilometri, astfel oamenii vor putea să cumpere tot de ce au nevoie în magazinul nostru. Locația este foarte bună și chiar strategică.”

Inaugurarea magazinului este planificată în timpul apropiat.

Mihail Ciubuc își așteaptă cumpărătorii în centrul satului Mașcăuți, magazinul „Univers”.

ACȚIUNE:

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Alte noutăți

FIȚI LA CURENT CU TOATE EVENIMENTELE