MCI Logo

„Noi le oferim oamenilor soluții în acoperișuri, de la proiectul individual și până la posibilități comode de achitare” – Silvia Savca, Director de vânzări Montaco, client Microinvest

Un gospodar adevărat știe, că acoperișul e cartea de vizită a fiecărei case. Acesta ne oferă protecție și siguranță, iar în plus, este un detaliu important pentru ca locuința ta să fie eficientă energetic. Și pentru că un acoperiș nou este o investiție costisitoare, merită să apelezi la un producător sigur, cu experiență bogată în spate. Cei de la Montaco, clienți și parteneri Microinvest sunt specializați de peste 8 de ani în acoperișuri și mansarde. În 2014 și-au fondat propria afacere, în catalogul căreia astăzi se numără zeci de clienți mulțumiți cu acoperișuri durabile.

Să colaborezi cu Montaco înseamnă nu doar să te bucuri de un acoperiș nou, ci să fii sigur că soluția tehnică oferită de către echipa de profesioniști se potrivește perfect cu specificul casei tale. Ba mai mult, alături de ei, alegerea acoperișului nu mai este o provocare, ci un proces complex, dar interesant, în care împreună găsiți cea mai bună soluție.

De unde a venit ideea fondării unei companii specializate în producerea acoperișurilor?

„Gașca” Montaco, așa cum ne numim noi, nu s-a format din simplă coincidență. Suntem în domeniul acoperișurilor încă din 1999, perioadă în care am reușit să explorăm pe deplin această nișă și să înțelegem necesitatatea fondării unei afaceri specializate în acoperișuri de calitate la noi. Astfel, în 2014 a luat viață compania Montaco – producător de acoperișuri. Denumirea companiei se descifrează simplu – Montăm Acoperișuri. Suntem o echipă mică, dar pricepută în oferirea soluțiilor tehnice pentru orice client. În 2018 am făcut încă un pas important – am deschis un magazin fizic cu materiale necesare pentru montarea acoperișurilor. Iar astăzi, suntem deja prezenți în 3 locații – Chișinău, Bălți și Cahul.

Ce servicii oferă compania Montaco și prin ce vă deosebiți de ceilalți de pe piață?

Specializarea de bază a companiei noastre este producerea acoperișurilor sub unghi de înclinare. Lucrăm cu mai multe tipuri de învelitori, toate din clasa premium, și anume: șindrila bituminoasă, țigla metalică și țigla ceramică de la producători coreeni, suedezi și germani. De asemenea, ne ocupăm cu crearea și montarea ferestrelor de mansardă și accesoriilor suplimentare pentru acoperiș: sisteme de scurgere, streșină etc. Fiecare proiect creat de noi este individual și începe cu o consultație, vizită la fața locului, luarea măsurilor, pregătirea schiței și prezentarea ofertei desfășurate, în câteva opțiuni. Întotdeauna îndemnăm clienții să pună accentul anume pe calitate, pentru că acoperișul este o achiziție pentru mulți ani înainte și trebuie să fie rezistent.

Cum ați luat decizia să apelați la Microinvest pentru un credit Business?

Ca orice afacere, am ajuns într-un moment crucial, când am decis să facem un pas important de dezvoltare și anume să deschidem primul magazin în Chișinău. Cei de la Microinvest au înțeles din prima cine suntem și ce planuri avem și ne-au oferit foarte rapid decizia de finanțare. Avem o colaborare foarte frumoasă cu expertul și întreaga companie Microinvest. Ei ne-au oferit nu doar suportul financiar necesar, ci și soluția potrivită de creditare pentru tipul afacerii noastre, iar asta ne-a asigurat o investiție de succes, care între timp s-a transformat într-un parteneriat.

Povestiți-ne despre parteneriatul cu Microinvest în acordarea suportului financiar clienților Montaco, care au nevoie de acoperiș nou, dar nu au toată suma de bani?

Parteneriatul cu Microinvest l-am început la scurt timp după ce am accesat primul credit, din necesitatea clienților, dar și faptul că noi eram mulțumiți de serviciile financiare oferite de această companie. Schimbarea acoperișului este o investiție costisitoare și e greu să ai mereu toată suma necesară de bani. Atunci când clienții nu sunt siguri dacă merită să ia un credit, noi le povestim despre experiența noastră de creditare la Microinvest. Atât ca companie, cât și persoană fizică. De exemplu eu mi-am luat mașina tot prin intermediul creditului Auto de la Microinvest. În plus, avem clienți care din start vin și ne spun că ei au avut credite la Microinvest și vor să colaboreze în continuare tot cu ei. Ne bucurăm că putem să le oferim oamenilor atât soluții tehnice, cât și financiare. Asta face parteneriatul cu Microinvest și mai eficient.  

Ce scopuri își setează Montaco în următorii ani?

Ne dorim în continuare să creăm cele mai bune acoperișuri din Moldova și să educăm piața din această nișă, pentru ca oamenii să fie siguri din start că au făcut o alegere corectă. Vrem să rămânem producătorul care oferă calitate în tot ceea ce face, de la produse și până la montaj. De asemenea, ne gândim să lărgim domeniul nostru de activitate în nișe noi, precum acoperișurile plate și producerea fațadelor. Și chiar să colaborăm cu clienți de peste hotare, care deja sunt interesați de serviciile noastre. Suntem siguri că ne va reuși pentru că avem parteneri buni alături, gata să ne susțină când avem nevoie, precum este Microinvest.

*Microinvest este unicul OCN din Moldova, deținător al certificatului internațional de calitate – SMART. Acesta presupune un proces de creditare responsabil și transparent, bazat pe principii internaționale de deservire a clienților, abordare respectuoasă, corectă și echitabilă.

ACȚIUNE:

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Alte noutăți

FIȚI LA CURENT CU TOATE EVENIMENTELE