Un nou oficiu secundar al companiei Microinvest își deschide azi ușile pentru locuitorii din zona central-vestică a țării, în orașul Ungheni, fiind cel de-al 15-lea din rețeaua de oficii din întreaga țară. O echipă de profesioniști își așteaptă aici vizitatorii și este gata să ofere consultanță în creditarea afacerilor și persoanelor fizice. Microinvest a devenit mai aproape de antreprenorii și agricultorii din regiune, care au nevoie de suport în realizarea proiectelor de investiții, dar și de  locuitorii raionului, care fie își doresc să renoveze locuința, fie să procure un nou automobil sau să îndeplinească un alt scop, menit să le aducă confort și condiții mai bune de trai.

Situat pe str. Națională, 27, în inima orașului Ungheni, modern și confortabil, noul oficiu întrunește toate condițiile ca să ofere vizitatorilor o experiență în deservire, conform celor mai înalte standarde, fiind cadrul perfect pentru negocieri și încheierea unor parteneriate de lungă durată.

„Ne dorim să fim alături de clienții noștri, să le oferim suport la momentul oportun și comoditate în deservire, astfel încât fiecare să aibă acces la finanțare responsabilă, bazată pe principii de calitate recunoscute la nivel internațional. Credem în potențialul antreprenorial al noii locații și vrem să participăm la dezvoltarea acestuia, fiind alegerea nr. 1 în finanțare” – declară Olga Podfigurnaia, Șef Departament Clienți Business.

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe