MCI Logo

„Avem cele mai performante utilaje de înfrumusețare, cu sprijinul financiar Microinvest” – Alina Andronic, fondatoare Mostelle

Orice femeie își dorește să fie frumoasă. Spre bucuria noastră, în lumea modernă, procedurile de înfrumusețare au devenit tot mai eficiente și diverse, datorită utilajelor moderne disponibile în saloane. Alina Andronic, fondatoarea centrului Mostelle și clientă Microinvest și-a început activitatea în domeniul estetic în anul 2015. Clientele mulțumite și perspectivele frumoase au motivat-o să inaugureze un centru de estetică complex, în care femeile au posibilitatea să se facă frumoase rapid și sigur. Așa a luat viață Mostelle.

Anul acesta, centrul de estetică Mostelle s-a „înnoit” cu utilaj exclusiv în Moldova pentru procedura de epilare definitivă cu laser, procurat cu suportul financiar Microinvest. Alina spune că rezultatele acestui utilaj sunt pur și simplu uimitoare, la fel și numărul de doritoare care aleg să-și facă această procedură-minune. A fost o investiție mare, dar care le-a adus afacerea la un nou nivel, iar fondatoarea este încrezută că nu se vor opri aici, mai ales că au alături un partener care îi sprijină și protejează, cum este Microinvest.

Alina, ce servicii de înfrumusețare oferă centrul Mostelle și de unde a apărut ideea fondării?

Cât de banal nu ar suna, ideea centrului Mostelle a luat viață la noi acasă, în 2015, când am început să mă ocup cu tratamentele de păr. Chiar dacă aveam cliente puține, am observat că există perspective în acest domeniu, iar asta m-a motivat spre ceva mai mult. În scurt timp, am închiriat primul nostru salon micuț, unde pe lângă tratamentele de păr făceam și proceduri de remodelare corporală. Fluxul de clienți a început să crească, ca în 2016 să trecem aici, să ne diversificăm la maxim serviciile și să devenim un salon complex, cunoscut și recomandat de către femeile din toată țara. Astăzi la Mostelle, clientele pot beneficia de proceduri de remodelare corporală, masaj, epilare definitivă, tratamente pentru păr și cosmetologice la cele mai înalte standarde.

Care este cea mai populară procedură în centrul vostru?

În ultimii 2 ani ne-am înnoit practic toate utilajele din salonul nostru. La noi femeile pot să încerce cele mai noi și eficiente tratamente de înfrumusețare din țară. La moment cea mai populară procedură este epilarea definitivă cu Laser Diode. Salonul nostru deține unul din cele mai performante utilaje de epilare definitivă din lume – LighSheer Desire, de la Lumenis. Siguranța, confortul și rapiditatea oferită de acest utilaj fac epilarea definitivă o procedură tot mai des solicitată de către femeile moderne. Tot la Mostelle, clientele pot încerca proceduri cunoscute precum electrostimularea, care înlocuiește sportul activ, tratamentul cosmetologic cu aparatul HYDRAFACIAL, cunoscut ca procedura „covorul roșu” și alte tratamente inovatoare.

Cu ce provocări se confruntă o afacere în domeniul înfrumusețării?

În acest domeniu există aceleași provocări ca și în orice tip de afacere, dar dacă oferi niște servicii calitative, cu siguranță vei avea succes. Noi am pus accentul anume pe calitate, în care am investit cel mai mult. Ne-am crescut salonul prin forțele proprii și investiții în active, adică în utilaje moderne și performante, cu rezultate uimitoare. Pot spune cu încredere că majoritatea clientelor noastre vin prin recomandări, ele văd rezultatele după doar câteva proceduri și asta e posibil doar prin utilaje de top, abordarea individuală și combinarea după protocol a mai multor tratamente.

Cum a început colaborarea cu Microinvest?

Totul a fost foarte simplu. Am ales 3 companii financiare care îmi insuflau încredere și am transmis cererea online. Primii m-au sunat cei de la Microinvest. A fost un fel de „cine e mai ager”, iar asta m-a făcut să am încredere și mai mult în această companie, de la prima interacțiune. Mi-a plăcut în primul rând abordarea personalizată față de fiecare client și desigur operativitatea. Mi s-a acordat importanța și imboldul de care am avut nevoie și, cel mai important, au văzut potențial în ideea mea. Eu anterior nu luasem niciun credit, nu aveam experiență deloc în finanțare, mai ales pentru afaceri. Sigur că eram neîncrezută și stresată, dar expertul meu în creditare, Ștefan, m-a încurajat și mi-a explicat fiecare pas. Sunt recunoscătoare, am reușit să ajungem la așa rezultate pentru că am fost susținuți, atunci când am avut nevoie, iar asta e cel mai important.

Să fii antreprenor e dificil uneori, dar mai ales să fii antreprenoare. Ce recomandări le-ați oferi celor care încă stau la dubii să-și dezvolte o afacere în Moldova?

Să aibă curaj, să planifice cât mai responsabil fiecare pas și să tindă mereu spre rezultate frumoase. M-am convins din propria experiență, ca să ai succes în orice afacere, inclusiv în domeniu înfrumusețării trebuie să ții cont de câteva lucruri: cu ce lucrezi, cum lucrezi și cum deservești clienții, ca mai apoi să te recomande și să revină la tine. La Mostelle, noi am ales să investim în cele mai bun utilaje, locație și specialiști. Pentru că vrem să oferim ce e mai bun clienților noștri, asta îmi doresc să primesc eu, și respectiv, tot asta ofer. Da, e dificil uneori să fii antreprenoare, dar e și atât de plăcut când vezi că oamenii care aleg serviciile tale sunt mulțumiți.

* Microinvest este unicul OCN din Moldova, deținător al certificatului internațional de calitate – SMART. Acesta presupune un proces de creditare responsabil și transparent, bazat pe principii internaționale de deservire a clienților, abordare respectuoasă, corectă și echitabilă.

ACȚIUNE:

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Alte noutăți

FIȚI LA CURENT CU TOATE EVENIMENTELE