Liderul pieței financiare nebancare, Microinvest, a lansat un nou site microinvest.md – stilat, și ușor de utilizat, acesta conține toate informațiile necesare pentru clienți. Compania finalizează procesul de rebranding, care presupune reorganizarea completă și actualizarea aspectului întregii rețele de sucursale. Dezvoltarea unui site nou a devenit concluzia logică a acestui proces și un alt pas spre confortul clienților.

Site-ul oferă posibilitatea de a solicita un apel, iar calculatorul de credit a fost completat cu informații mai detaliate referitoare la împrumut și permite transmiterea imediată a cererii de credit. În plus, acum toți clienții companiei dispun de un cont personal fără înregistrare suplimentară și proceduri complexe. Funcționalitatea vă permite să vizualizați istoricul împrumuturilor Dvs. și informații complete despre acestea, limita de credit, sau să aplicați pentru un credit.

„Sarcina noastră a fost să realizăm un site cool, modern, ușor de navigat. A fost complicat din cauza faptului că avem 2 categorii de clienți: antreprenori și persoane fizice, precum și parteneri, iar fiecare trebuie să găsească rapid toate informațiile necesare. Am încercat să ținem cont de dorințele tuturor utilizatorilor”, a spus Directorul Executiv al companiei, Dumitru Svinarenco.

Impresiile primilor utilizatori

„Site  foarte frumos, de nerecunoscut. Pot să aplic pentru un credit mai repede, calculatorul este ușor de găsit, este clar când și cât trebuie să plătesc”, a spus clientul.

„Noul site a devenit mai ușor de navigat, permite prezentarea documentelor semnate online, totul funcționează excelent! Avem oportunitatea de a vinde mai multe bunuri în rate, clienții sunt mulțumiți și noi la fel. Vă mulțumim pentru noul site și pentru noile funcții”, – reprezentantul partenerului Comelectro SRL.

„Una dintre cele mai așteptate îmbunătățiri a fost posibilitatea transmiterii unui document scanat direct de pe contul de utilizator, și nu prin poșta electronică. Designul site-ului este unul reușit. S-a îmbunătățit procesul de aprobare automată pentru clienții fideli ai Microinvest. Lucrul cu clientul a devenit mai rapid. Calculatorul de credit este mai comod, a apărut o versiune completă a site-ului în limba rusă”, – reprezentantul partenerului Giunes SRL, Comrat.

„Am fost plăcut surprins de viteza procesării cererilor de credit, răspunsul vine foarte repede permite plasarea comenzii la fel de rapid. Sunt mulțumit și de formularul de cerere online, care e clar și simplu”- reprezentant al partenerului Panda Shop.

Microinvest vă invită să vizitați noul site și să lăsați o opinie pe www.microinvest.md.

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe