Microinvest inaugurează oficiul recent renovat în or. Bălți

20022019

La data de 21 februarie, Microinvest va inaugura oficial reprezentanța din or. Bălți.
Oficiul recent renovat, este unul vizibil și accesibil pentru clienți, situat în zona centrală și anume pe str. Ștefan cel Mare 27/1.
Sediul este prevăzut cu zone speciale deservirii clienților și anume ghișee spațioase și comode, dar care totodată asigură un proces de deservire discret.
Pentru consultarea clienților, au fost amenajate spații separate care să ofere confidențialitate și posibilitatea comunicării libere cu experții companiei în creditare.

Rețeaua Microinvest de pe întreg teritoriu țării trece prin procesul de modernizare, care are scopul de a oferi o nouă înfățișare companiei Nr.1 de pe piața microfinanțării din Republica Moldova. În ultimii doi ani compania a reușit să renoveze pe lângă oficiul central, 8 din cele 13 reprezentanțe, iar încă 6 își vor schimba imaginea în următorii 2 ani.

“Ne propunem să reorganizăm în totalitate locațiile noastre. Confortul clienților dar și al personalului este una din prioritățile companiei, aspect ce influențează nemărginit perceperea brandului și experiența clientului cu seriviciile noastre”, a declarat Dumitru Svinarenco, directorul executiv al companiei.

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe