MCI Logo

Microinvest susține AIPA în cadrul Campaniei de informare 2019

În perioada 22-25 ianuarie 2019, Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) a derulat  în 13 raioane din țară o campanie de informare privind acordarea subvențiilor pentru acest an.
Compania ,,Microinvest” a participat pentru a doua oară în calitate de partener la acest eveniment, în cadrul căruia s-a oferit suport informațional celor peste 1600 de producători agricoli despre procesul de subvenționare.

Credităm de mai mult de 15 ani producătorii din sectorul agricol, având fiecare al 4-lea credit oferit în acest sector, de aceea cunoaștem importanța sprijinului în acest domeniu și susținem inițiativa AIPEi de a informa agricultorii și de a facilita pentru ei procesul de obținere a subvențiilor și a finanțării.
În cadrul evenimentelor publicul a avut posibilitatea de a primi atât informația generală ce ține de subvențiile tradiționale și cele în avans, cât și de a pune întrebări specifice și aferente propriilor afaceri.

Din partea companiei, experții în creditare au prezentat ofertele Microinvest antreprenorilor agricoli în ajunul sezonului de primăvară și anume: 500 000 lei fără gaj, graficul de achitare flexibil cu perioadă de 9 luni fară nici o plată, de asemenea, posibilitatea achitării anticipate cu comision 0%.  Spectrul dat de servicii va oferi agricultorilor flexibilitatea în planificarea cheltuielilor semnificative și în vânzarea producției.

Sectorul agricol din Republica Moldova este în plină ascensiune fapt ce determină  responsabilitatea și motivația companiei Microinvest de a fi un partener de încredere al acestuia.

ACȚIUNE:

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Alte noutăți

FIȚI LA CURENT CU TOATE EVENIMENTELE