MCI Logo

„Misiunea mea este să fac această lume mai frumoasă și mai strălucitoare” – Victoria Codreanu, antreprenoare, clientă Microinvest

Lansarea și dezvoltarea propriei afaceri este întotdeauna o provocare, mai ales când vorbim despre o afacere din domeniul beauty, unde pasiunea, dedicarea și inovația joacă un rol extrem de important. Victoria Codreanu, fondatoarea salonului de înfrumusețare „She”, a decis să accepte această provocare, transformându-și dragostea pentru frumusețe și îngrijire personală într-o afacere de succes, beneficiind de suportul financiar Microinvest la momentul oportun.

Cum a luat naștere conceptul afacerii sale în domeniul beauty, cu ce provocări s-a confruntat în lansare și dezvoltare, ce proceduri unice și cu rezultate uimitoare oferă clienților săi dar și care a fost rolul Microinvest în realizarea celor mai ambițioase planuri află din acest interviu.

De unde a apărut ideea de a fonda un salon de înfrumusețare? Ce te-a inspirat?

Dragostea mea pentru domeniul beauty a început cu mulți ani în urmă. Mereu am fost pasionată de secretele și trucurile de îngrijire și un mod sănătos de viață. Am urmărit cu interes cum s-a dezvoltat industria frumuseții în ultimii ani, până în momentul în care am decis să-mi lansez propria afacere. Am început cu testarea unui dispozitiv super inovator de îngrijire a tenului și pielii, care m-a uimit prin rezultate sale impresionante. Mi-am dat seama că vreau să împărtășesc această experiență cu cât mai multe persoane. Așa am deschis ușile salonului nostru. La început, „She” era la un salon mic, ca în timp să reușim să creăm un proiect mare și promițător. Astăzi „She” este un salon complex de înfrumusețare, unde fiecare client își poate găsi procedura potrivită.

Prin ce vă deosebiți de alte saloane de înfrumusețare din Moldova? Ce servicii oferiți?

La „She” clienții pot găsi un aparat exclusiv în Moldova – Endosfera, recunoscut drept unul din cele mai performante dispozitive de îngrijire la o expoziție beauty din Dubai în anul 2022. Acest dispozitiv este echipat cu un sistem din 55 de sfere de ultimă generație și, chiar după primele proceduri, ajută la ameliorarea umflăturilor și activarea fluxului limfatic, datorită căruia clienții încep să slăbească. Acest aparat este foarte eficient în special pentru cei care au probleme cu venele varicoase, deoarece îmbunătățește circulația sângelui. Ca rezultat, pielea devine mai fermă și mai netedă. Un alt avantaj pentru clienți este că oferim servicii de manichiură și pedichiură realizate în patru mâini, epilare cu laser etc. Toate acestea fac ca serviciul nostru să fie rapid, confortabil și de cea mai înaltă calitate.

Cum reușiți să țineți pasul cu ultimele tendințe de frumusețe?

Pentru a ține pasul cu dezvoltarea industriei frumuseții, investim mult în dezvoltarea multilaterală a întregii echipe. Primul și cel mai important lucru este formarea constantă și dezvoltarea abilităților profesionale. Participăm în mod regulat la ateliere, seminare și cursuri, ceea ce ne permite nu doar să învățăm noi tehnici, ci și să facem schimb de experiență cu colegi din diferite țări. Urmărim și participăm activ la expoziții și târguri beauty unde sunt prezentate cele mai recente inovații în produse și tehnologii. De asemenea, suntem foarte receptivi la feedback-ul clienților noștri. Acest lucru ne permite să ne adaptăm serviciile în așa mod încât să corespundă nu numai tendințelor moderne, ci și cerințelor și nevoilor specifice ale fiecărui client.

Cum ați aflat despre Microinvest și ce v-a determinat să începeți colaborarea?

Am aflat despre Microinvest printr-o recomandare de la niște prieteni, inspirându-ne încredere chiar de la început. Decizia de a colabora în dezvoltarea afacerii a venit ușor și la momentul oportun. Lipsa birocrației și abordarea individuală sunt calități importante pentru afacerea noastră. În plus, oportunitatea de a lucra direct cu expertul în creditare este un avantaj în plus pentru noi, ceea ce ne-a întărit și mai mult încrederea. Colaborăm cu Microinvest și, în calitate de parteneri, oferindu-le clienților noștri posibilitatea de a plăti serviciile în credit sau în rate. Acesta a fost un pas important pentru dezvoltarea afacerii noastre. Echipa Microinvest este prietenoasă și profesionistă, mereu gata să ne ajute și să ne ofere toate informațiile necesare ori de câte ori este nevoie. Suntem foarte mulțumiți de proces, abordare, și faptul că am reușit să obținem într-un timp rapid rezultatele dorite cu ajutorul acestei colaborări.

Ce planuri de dezvoltare aveți?

În industria noastră, actualizarea constantă a echipamentelor și procedurilor oferite este cheia succesului. De exemplu, în timpul apropiat, planific introducerea unui nou dispozitiv care utilizează o tehnologie avansată și oferă rezultate vizibile și pe termen lung. Când mi-am început afacerea, mi-am pus drept misiune să fac din această lume un loc mai frumos și mai luminos. Cu fiecare dispozitiv, procedură și abordare individuală față de clienții noștri, ne apropiem de îndeplinirea acestei misiuni. La „She”, noi nu vrem doar să urmăm tendințele, ci să fim mereu cu un pas înainte, oferind soluții inovatoare și eficiente pentru frumusețea și sănătatea clienților noștri.

*Microinvest este unica organizație financiară din Moldova care deține Certificatul Gold în domeniul protecției clienților. Acesta implică un proces de creditare responsabil și transparent, finanțare corectă și transparentă și abordare constructivă la orice solicitare.

ACȚIUNE:

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Alte noutăți

FIȚI LA CURENT CU TOATE EVENIMENTELE