MCI Logo

Microinvest anunță despre schimbarea denumirii și abolirea ștampilei

Vă aducem la cunoștință că, pe data de 06 martie 2019, Î.M. O.M.F. „Microinvest” S.R.L. și-a modificat denumirea în Organizația de Creditare Nebancară „Microinvest” S.R.L. (O.C.N. „Microinvest” S.R.L.).

Totodată, începând cu 07 martie 2019, O.C.N. „Microinvest” S.R.L. a decis abolirea ștampilei din cadrul companiei. Persoanele autorizate din cadrul O.C.N. „Microinvest” S.R.L vor semna pe propria răspundere actele din numele Societății, în limitele împuternicirilor oferite în temeiul procurilor pe care le dețin.

Hotărârea a fost luată în temeiul Legii nr. 845-XII din 3 ianuarie 1992 cu privire la antreprenoriat și întreprinderi, cu modificările ulterioare, prin care întreprinderile și întreprinzătorii nu sunt obligați să dețină și să aplice ștampila proprie pe înscrisuri de orice natură, iar în cazul în care legislaţia prevede necesitatea aplicării ştampilei întreprinderii sau întreprinzătorului, cerinţa se consideră îndeplinită dacă înscrisul este semnat de persoana împuternicită de întreprindere sau de către întreprinzător.

*Lista persoanelor  autorizate din cadrul O.C.N. „Microinvest” S.R.L. este publicată pe pagina web a companiei.

ACȚIUNE:

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Alte noutăți

FIȚI LA CURENT CU TOATE EVENIMENTELE