E atât de frumos să dăruiești și să primești cadouri, mai ales de Crăciun și Anul Nou. Emoțiile pe care le trăiești când alegi darul ideal pentru membrii familiei, prietenii sau colegii dragi sunt unice. Iar atunci când găsești sub brad cadoul la care ai visat demult, pur și simplu te transformi într-un copilaș fericit, căruia i s-a îndeplinit dorința magică, notată cu grijă în scrisoarea destinată lui Moș Crăciun. Totuși, în febra sărbătorilor, uneori e destul de dificil să găsești cadouri deosebite și utile în același timp pentru oamenii speciali din viața ta.

Anul acesta vrem să fim spiridușii lui Moș Crăciun și să-ți venim în ajutor cu recomandări, care la sigur îți vor prinde bine. La cei peste 1200 de parteneri Microinvest ai tot ce-ți trebuie pentru un an frumos și productiv. Dar asta nu e tot – poți beneficia de posibilitatea achitării în rate sau credit, pentru ca sărbătorile de iarnă să nu lase găuri prea mari în bugetul tău familial.

Dacă ești în pană de idei sau încă nu ai găsit timp pentru cadouri – acest articol e pentru tine. Îți promitem că vei găsi acea idee deosebită cu care îi vei surprinde pe cei dragi.

#1 Cadouri pentru o atmosferă magică în casa ta

Ce fel de Crăciun fără brad, luminițe și decor? Dacă demult visezi să-ți decorezi casa și curtea ca în renumitele filme americane, anul acesta poți să faci un cadou special pentru familia ta. La partenerul nostru EcoCasa ai cei mai frumoși pomi de Crăciun Divi Trees, produși 100% în Moldova, care vor aduce magia sărbătorilor în locuința și inima ta. Tot la ei găsești și cel mai colorat și divers sortiment de jucării de brad și alte accesorii pentru un Crăciun special.

„Ca să aducem atmosfera de sărbătoare în casele clienților noștri, la Divi Trees noi lucrăm tot anul împrejur. Brazii noștri sunt 100% creați în Moldova, cu ajutorul celor mai inovatoare utilaje, pentru ca fiecare crenguță să imite perfect crenguțele de brad natural. La fel de migălos lucrăm și la forma acestora, care este o adevărat artă. Avem pomi de Crăciun din toate categoriile de preț, de la modelele clasice și până la cele de designer. Brazii din colecția American sunt una din cele mai populare tendințe. Înalți, sobri, cu crengile până la pământ – sunt opțiunea perfectă pentru apartamentele și show-room-urile moderne și familiile care își doresc un decor neobișnuit de sărbători. Brazii Divi Trees sunt siguri pentru sănătate, nu au miros care poate deranja și sunt extra pufoși, datorită tehnologiei personalizate de producere. În plus, oferim livrare gratuită în toată țara, dar și posibilitatea achitării în rate, cu suportul financiar Microinvest, ca să facem sărbătorile clienților noștri mai frumoase”, – Denis Tolmaci, director EcoCasa și Divi Trees 

#2 Cadouri exotice pentru iubitorii de viteză și extreme

Darurile cu care la sigur nu vei da greș sunt cele legate de hobby-uri. Dacă cineva din oamenii tăi dragi adoră viteza, emoțiile extreme și aventurile, la partenerul Microinvest, Motolider, cu siguranță vei găsi cadoul potrivit. ATV-uri de ultimă generație, motociclete, scutere și biciclete pentru copii și maturi, amatori sau fani înrăiți ai vehiculelor cu 2 roți. Nu în zadar proverbul spune „să-ți iei sania vara, iar carul iarna.” Poți sta liniștit și chiar dacă nu ai toată suma de bani pentru un astfel de cadou generos, pentru că ai posibilitatea achiziționării în credit, direct în magazin.

„Cea mai populară categorie de vehicule pe timp de iarnă sunt ATV-urile, perfecte pentru plimbări off-road cu peisaje de neuitat. La Motolider, avem ATV-uri din toate categoriile de preț, atât pentru copii, cât și pentru maturi, care nu se tem de drumuri grele, apă, noroi și chiar zăpadă. În plus, tot la noi găsiți o gamă bogată de motociclete, scutere, biciclete, mașinuțe electrice pentru copii, transport electric și chiar echipament profesional pentru motocicliști și bicicliști – un dar mega util și sigur pentru cei care adoră plimbările la aer liber, indiferent de sezon. Un beneficiu important pentru clienții noștri este suportul financiar oferit de Microinvest, care le permite să se bucure de achizițiile mult dorite, chiar și atunci când nu au toată suma de bani necesară”, – Caraman Alexandr, manager vânzări Motolider

#3 Cadouri clasice și mereu actuale în timp

Un accesoriu cadou e ideea cu care la sigur nu vei da greș la nicio sărbătoare, mai ales de Crăciun. În pofida superstițiilor, ceasurile pot deveni un dar util și frumos pentru orice persoană. În primul rând pentru că se aleg personalizat, ținând cont de preferințele individuale ale persoanelor, fie că vorbim despre femei sau bărbați. La Neotempo, partener Microinvest, găsești accesorii stilate și de calitate de la cei mai buni producători. Dacă ți-e frică de superstiții, e de ajuns doar să ți se ofere în schimb o monedă sau o bancnotă. În rezultat, toți vor fi fericiți și liniștiți în ajun de sărbători.

„Cu fiecare an, superstiția că ceasurile nu se oferă cadou devine tot mai puțin actuală, mai ales că apar atâtea modele frumoase de ceasuri, la care visează orice femeie sau bărbat. La Neotempo avem o gamă imensă de ceasuri de la producători francezi, italieni și chiar elvețieni, pentru toate gusturile și bugetele. Tot mai multe persoane optează pentru ceasurile mecanice – modelul clasic, actual și durabil în timp. Avem atât modele minimaliste, cât și exotice, disponibile în set cu diferite brățări și curelușe. De asemenea, în magazinul nostru clienții au parte de un sortiment mare de ceasuri de perete, de la unul din cele mai bune branduri japoneze – un cadou perfect pentru orice casă. Dacă credeți că nu veți nimeri din prima modelul potrivit, puteți veni cu persoanele dragi în magazinele noastre. Noi vă vom ajuta să faceți alegerea corectă, inclusiv în rate, în cele mai bune condiții”, – Veaceslav Vostricov, manager Neotempo

#4 Și cel mai important: nu uita că cel mai prețios dar este TIMPUL alături de cei dragi.

În atingerea scopurilor mult râvnite, fă-ți timp pentru familie și prieteni. Rezervă-ți cel puțin câteva minute pe zi ca să-i vezi și să-i auzi, pentru că nimic nu este mai important decât oamenii care îți dedică timp, răbdare și iubire. Iar dacă vrei să-i surprinzi cu cadouri de sărbători, noi suntem gata să-ți oferim suportul financiar necesar. Crăciun fericit și La mulți ani!

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe