Sunt multe secrete și formule cum să-ți construiești o afacere de succes, dar cel mai important totuși rămâne să ai o viziune clară pe care să o dezvolți cu încredere și dedicare. Și fără îndoială – să faci investiții responsabile. Fie că ești transportator, comerciant, producător, agricultor sau inginer – îți poți crește sigur și încrezut afacerea cu un Credit Business de la Microinvest. Îți oferim până la 3 500 000 lei fără gaj și siguranța că-ți vei realiza scopurile la momentul oportun.

Încă stai la dubii dacă acum e momentul să investești în dezvoltarea afacerii? Hai să-ți prezentăm toate avantajele să accesezi un Credit pentru Afaceri la Microinvest.

Credite Business până la 8 000 000 lei în doar 24 de ore

Când ești antreprenor, timpul îți poate fi cel mai bun prieten, dar și dușman. Mai ales, atunci când trebuie să iei o decizie importantă de investiții. În aceste momente, e mai vital ca niciodată să ai accesul la finanțare rapidă, avantajoasă și sigură. Microinvest este aliatul tău în dezvoltarea și creșterea afacerii. Timp de 20 de ani am fost alături de peste 20 000 de antreprenori din întreaga țară care-și dezvoltă afacerile cu suportul Microinvest.

În anul 2022, ne-am clasat pe locul II în rândul băncilor și organizațiilor de creditare nebancară din Moldova, după numărul de Credite Business debursate, oferind suport pentru dezvoltarea a peste 4000 de idei de afaceri. Dezvoltă-ți și tu afacerea împreună cu Microinvest.

Să fii client Microinvest înseamnă să beneficiezi de consultanță, soluții personalizate și operative de finanțare, dar și o limită de credit prealabil aprobată, adaptată necesităților reale ale afacerii tale. În plus, experții noștri în creditare sunt alături de antreprenori chiar la locul afacerii, în toate regiunile țării, ca să aflăm de la prima sursă necesitățile reale ale oamenilor de afaceri și să-i susținem, atunci când au nevoie.

Iată ce alte detalii merită să știi despre Creditele Business:

  • Oferim credite cu suma totală de până la 8 000 000 de lei și posibilitatea de a primi până 3 500 000 lei, fără gaj, cu o abordare flexibilă.
  • Efectuăm analiza financiară a afacerii în orice localitate a țării, rapid și fără birocrație.
  • Finanțăm 100% din scopul de afacere și oferim soluția de finanțare care se potrivește cel mai bine. Oferim suport în dezvoltarea ideilor de afaceri cu potențial din diferite domenii.
  • Clienții Business pot beneficia de un grafic personalizat de rambursare, adaptat după tipul și specificul afacerii, în special în cazul afacerilor agricole.
  • Aprobăm și deservim limita de credit gratuit, pentru a oferi acces la finanțare rapidă pentru mijloace circulante sau oricare alte necesități de afaceri, timp de doi ani.

Aplică pentru un credit online sau în oricare oficiu Microinvest din țară.

Microinvest – credite pentru oameni harnici.

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe