MCI Logo

Credite AGRO de la Microinvest: începe anul agricol cu spor

În ultima lună de iarnă, agricultorii își fac planurile pentru începutul lucrărilor agricole în noul sezon. După cum spune tradiția, un an bun trebuie să înceapă cu gânduri frumoase, scopuri mărețe și pasiune. Să fii agricultor nu e deloc ușor. Această muncă necesită multă dedicare, grijă, perseverență, încredere în ziua de mâine și doar așa natura te va răsplăti frumos.

Agricultura modernă necesită investiții și parteneri responsabili

Pentru că agricultura modernă nu poate exista fără utilaje performante, tehnici inovatoare de prelucrarea a solului și semințe de calitate – CREDITELE AGRO sunt cea mai bună soluție care te poate ajuta să-ți dezvolți gospodăria și să faci agricultură de calitate.

În 2021, clienții Microinvest pot beneficia de o ofertă exclusivă – CREDITE pentru AGRICULTORI până la 1 700 000 lei, fără gaj. Detalii despre ofertă poți afla în cele 14 oficii secundare Microinvest din toată țara. Dar asta nu e tot, compania Microinvest se gîndește la confortul clienților săi, oferindu-le cele mai avantajoase condiții de creditare și numeroase beneficii, precum:

  • decizie rapidă;
  • grafic de rambursare flexibil și metode de plată individuale: poți începe să achiți ratele după 9 luni sau să alegi individual oricare 3 luni din an;
  • posibilitatea de închidere anticipată a creditului, fără comision;
  • prețuri speciale la tehnică și utilaj agricol de la partenerii Microinvest;
  • analiză financiară realizată de experții Microinvest, pentru a stabili soluția potrivită ție și afacerii tale.

„Creditele Agro reprezintă o parte semnificativă din portofoliul organizației Microinvest, fapt ce a permis crearea unei colaborări transparente, responsabile și de durată cu agricultorii din Moldova. Și în acest an, Microinvest va continua să participe activ la dezvoltarea sectorului agricol, sprijinind agricultorii în necesitățile lor individuale de finanțare. Agricultura este un o ramură foarte importantă  pentru țara noastră, iar noi suntem mândri că putem ajuta antreprenorii din acest domeniu, prin finanțări transparente, care le permit să-și dezvolte gospodăriile”, spune Dumitru Svinarenco, Director Executiv Microinvest.

Microinvest este alături de antreprenorii din sectorul agrar care lucrează la dezvoltarea afacerilor proprii în cele mai diverse sectoare, precum: cultivarea cerealelor, florilor, creșterea animalelor, apicultură, pomicultură, grădinărit, sere subterane și multe altele. Experiența acumulată permite companiei să înțeleagă necesitățile agricultorilor și să vină cu oferte avantajoase de creditare, soluții financiare personalizate pentru fiecare afacere și flexibilitate – cele mai importante criterii de care țin cont antreprenorii.

Dacă și tu ești agricultor și ai nevoie de suport financiar, adresează-te la cel mai apropiat oficiu secundar Microinvest, unde experții te vor ajuta să obţii creditul potrivit necesităților tale.

ACȚIUNE:

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Alte noutăți

FIȚI LA CURENT CU TOATE EVENIMENTELE