Succesul în afaceri nu este doar despre gestionarea eficientă a banilor, dar și a timpului. Să te lansezi la moment, să cumperi, primești și distribui marfa la timp, să faci investiții corecte și potrivite și desigur să ai acces ușor și rapid la finanțare. O săptămână, o zi sau chiar câteva ore pot influența negativ activitatea afacerii tale. Poți pierde un teren bun, un spațiu în arendă, un stoc de marfă la un preț avantajos sau momentul potrivit pentru cele mai bune vânzări din sezon.

Soluția: să aplici pentru creditul Business Rapid de la Microinvest.

Ce reprezintă creditul Business Rapid?

Creditele Business Rapid sunt cea mai rapidă și sigură opțiune ca să primești bani pentru investiții de afaceri la momentul oportun. Poți aplica pentru credit online, iar analiza se face la telefon, în doar câteva ore, fără să te sustragi de la activitatea afacerii. Și cel mai important, semnezi contractul și primești banii chiar în aceeași zi.

Hai să-ți dăm un exemplu!

Ești proprietarul unei afaceri de comerț sau producere, ești în plin sezon de vânzări și ai nevoie de finanțare pentru a cumpăra un nou lot de produse sau materie primă. Știi din propria experiență cât de îndelungat și greu este să depui cererea pentru un credit la alte organizații financiare sau bănci. Doar să-ți strângi actele poate dura câteva zile. Iar tu nu ai timp de pierdut și trebuie să acționezi rapid.

Care sunt etapele de obținere și suma maximă?

De la depunerea cererii și până la primirea banilor sunt doar câțiva pași simpli, rapizi și fără prea multă birocrație. Poți depune cererea direct pe site și în scurt timp vei fi contactat pentru realizarea analizei. Totul se face la telefon, fără necesitatea de a pune pe pauză activitatea afacerii tale. Următoarea etapă: vizita expertului la locul afacerii și semnarea contractului. Și în final: primești banii ca să-ți îndeplinești la timp planurile. Primești finanțarea și o limită creditară aprobată de până la 1 000 000 lei, pe o perioadă de 3 ani. Ușor și comod, pentru ca afacerea ta să crească în ritmul de care ai nevoie.

Și cel mai important. Prin ce se deosebește creditul Business Rapid de un credit standard pentru afaceri?

Prin flexibilitate, rapiditate și acționare la timp. Microinvest îți poate oferi suportul de care ai nevoie ca să nu stopezi fluxul afacerii tale și să te dezvolți cu pași încrezuți. Suntem cea mai mare organizație de creditare nebancară din Moldova, care aderă la principiile internaționale de protecție a clienților. Acestea presupun un proces de creditare responsabil și transparent, bazat pe abordare corectă, respectuoasă și echitabilă în deservirea clienților.

Dacă ești antreprenor și ai nevoie de finanțare nu ezita să aplici online pentru un credit Business Rapid la Microinvest. Ai condiții avantajoase de creditare, consultanță personalizată, în funcție de afacerea ta și decizie rapidă, ca să-ți realizezi scopurile atunci când ai nevoie.

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Dacă dorești mai multe detalii, poți consulta politica de confidențialitate aici ori ne poți scrie la sesizari@microinvest.md.

Folosim cookie-uri.
Aflați mai multe