MCI Logo

Descoperă 3 producători autohtoni care îți pot face orice sărbătoare mai frumoasă

Chiar dacă sărbătorile de iarnă sunt pe sfârșite, surprizele și darurile pentru oamenii dragi rămân mereu actuale. Dacă ești în căutarea unui cadou inspirat și neobișnuit pentru orice ocazie, ești la adresa potrivită. Microinvest vine cu câteva recomandări de locații și producători autohtoni care îți pot face orice sărbătoare mai frumoasă.

O cină romantică într-o atmosferă magică de sărbători, o geantă de calitate sau poate un tort personalizat în gustul preferat – sunt doar câteva idei de la care poți să te inspiri. Descoperă 3 afaceri susținute în dezvoltare de echipa Microinvest și serviciile pe care le oferă.

Restaurantul Siesta – locația perfectă pentru o cină atmosferică

Antreprenorul Mihail Istrati, client Microinvest și-a realizat visul lansându-și propriul restaurant într-un loc pitoresc, chiar în inima capitalei, cu cea mai delicioasă pizza, cea mai bună cafea și un mediu perfect pentru a petrece timpul frumos alături de cei dragi. Dacă vrei să-ți surprinzi familia sau prietenii, o vizită la restaurant cu siguranță va fi cea mai bună idee. La restaurantul Siesta sărbătorile pot deveni speciale într-o atmosfera de vis și cu cele mai delicioase bucate.

„Ideea de a deschide restaurantul Siesta în centrul capitalei a venit din dragostea mea de a pune suflet în tot ceea ce fac. Când am văzut spațiul disponibil, nu am vrut să pierd ocazia de a realiza ceva frumos, ce se leagă de natură și istorie. Ceea ce face restaurantul Siesta deosebit este locația sa istorică, situată chiar în mijlocul parcului Valea Morilor, lângă Teatrul Verde. Ne-am străduit să păstrăm atmosfera clădirii, chiar și parchetul a rămas neschimbat, subliniind caracterul unic.”

„Cu Microinvest, am reușit să realizăm majoritatea proiectelor noastre de dezvoltare. Orice problemă a fost rezolvată rapid cu suportul Microinvest, sunt foarte recunoscător pentru serviciile oferite. Apreciez în mod deosebit rapiditatea și, cel mai important, avantajul de a primi finanțarea necesară la momentul oportun. Echipa Microinvest a fost mereu alături de noi, făcând acest parteneriat unul extrem de valoros pentru dezvoltarea afacerii noastre.” – Mihail Istrati, antreprenor, client Microinvest.

Gențile brandului Maalex – cadourile cu care la sigur nu vei da greș

O idee de cadou pentru un om drag poate fi o geantă nouă! În magazinele Maalex, o altă afacere finanțată de către Microinvest ai parte de un asortiment larg de modele în diverse stiluri și nuanțe, atât pentru dame, cât și pentru bărbați.

“Călătoria mea în lumea afacerilor a început cu un mic magazin de genți importate din Turcia. De-a lungul timpului, m-am confruntat cu întârzieri de livrare și lipsuri de produse, astfel am decis să-mi lansez ceva propriu acasă. În 2014, am înregistrat brandul Maalex. Așa a început istoria afacerii noastre de familie, pe care o conducem de aproape zece ani. Principala caracteristică a Maalex este utilizarea materialelor de înaltă calitate, datorită cărora gențile noastre rezistă mulți ani. Oferim modele elegante și moderne de genți pentru toate vârstele și stilurile de viață, inclusiv genți pentru bărbați, femei și copii.”

„Colaborarea cu Microinvest a jucat un rol important în dezvoltarea afacerii noastre. Împreună am reușit să atingem rezultate frumoase, să creștem și să ne dezvoltăm continuu. Echipa prietenoasă de la Microinvest este mereu receptivă la solicitările noastre, ne oferă condiții de creditare și o abordare individuală, calități primordiale în antreprenoriat. Apreciez mult Microinvest și cooperarea frumoasă și pot spune cu încredere că pentru alte scopuri de finanțare vom apela tot la Microinvest.” – Elena Teșner, antreprenoare, clientă Microinvest.

Deserturile personalizate Sweet Velvet vor completa perfect masa de sărbătoare

Și cum fără dulciuri pe masa de sărbători? Produsele de cofetărie artizanală marca Sweet Velvet cu siguranță vor înfrumuseța orice masă de sărbătoare. În plus, acestea pot fi și un dar select pentru cei dragi, impresionând prin gustul unic.

“Începutul afacerii noastre s-a născut dintr-o profundă pasiune pentru deserturi speciale, care a luat amploare în timpul concediului de maternitate. Aceasta a fost perioada când am descoperit lumea cofetăriei și am decis să mă dezvolt în acest domeniu fascinant. După ce am participat la diverse cursuri cu maeștri experimentați din mai multe țări, în 2019, am lansat brandul Sweet Velvet. La cofetăria noastră, clienții găsesc o gamă variată de deserturi, de la clasicul tort cu miere până la torturile mai exotice, de exemplu „Pina Colada”. Printre cele mai apreciate produse se evidențiază tortul „Red Velvet” și desigur deserturile franceze „macarons”, care sunt foarte delicioase. Ne mândrim cu faptul că utilizăm în producere doar ingrediente de calitate, cum ar fi făina de migdale 100%, unt 82%, ciocolata belgiană etc.”

„Fără îndoială, parteneriatul cu echipa Microinvest a fost vital pentru succesul Sweet Velvet. De la început, am găsit în Microinvest un partener deschis și transparent, care a oferit soluții adaptate nevoilor noastre. Apreciem promptitudinea și flexibilitatea lor, valori pe care le împărtășim și noi în relația cu clienții noștri. În patru ani de activitate, am creat peste 1000 de torturi la comandă, depunând mult efort și suflet în fiecare dintre ele, cu suportul Microinvest. Suntem foarte mulțumiți de colaborare și suntem fericiți că putem crește și lucra aici, acasă.” – Victoria Melnic, antreprenoare, clientă Microinvest.

Susținem antreprenorii din Moldova ca să-și dezvolte afaceri de succes acasă și să ofere produse și servicii de calitate pentru fiecare client. Mihail Istrati, Elena Teșner și Victoria Melnic sunt doar câțiva din antreprenorii care și-au realizat scopurile de afaceri cu suportul Microinvest.

Dezvoltă-ți și tu afacerea cu un Credit Business de la Microinvest.

*Microinvest este unica organizație financiară din Moldova care deține certificatul internațional Gold în domeniul protecției clienților. Acesta implică un proces de creditare responsabil și transparent, finanțare corectă și transparentă și abordare constructivă la orice solicitare.

ACȚIUNE:

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Alte noutăți

FIȚI LA CURENT CU TOATE EVENIMENTELE