MCI Logo

La mulți ani, Microinvest! 19 ani de scopuri realizate și oameni fericiți

Când își sărbătoresc ziua de naștere, de regulă, toți se gândesc la cele mai râvnite dorințe și scopuri. Noi, la Microinvest, de ziua noastră, obișnuim nu doar să ne setăm noi scopuri, ci și să facem retrospectiva celor mai frumoase momente, care s-au întâmplat cu noi peste ani.

La 19 ani, avem o experiență bogată în spate, atât la capitolul succese, cât și provocări. Cum fără ele? Sute de brainstorminguri, proiecte, produse și procese, care au mers din prima, și care nu au mers exact așa cum ne-am dorit, meeting-uri, întâlniri cu clienții, rapoarte, provocări și iar încercări – toate sunt despre cine suntem astăzi: lider în creditarea nebancară și creditorul care își protejează clienții și îi sprijină în realizarea scopurilor la momentul oportun.

Și pentru că Microinvest sunt de fapt oamenii care fac parte din echipa noastră minunată, am decis să-i întrebăm pe colegii noștri din #MiTeam, activitatea cărora este legată de numărul „19” – vârsta frumoasă pe care o împlinim anul acesta, ce înseamnă pentru ei Microinvest.

Ce semnifică „19” în activitatea colegilor din #MiTeam?

Cu peste 250 de colegi și prezența fizică în 14 regiuni din țară, zilnic suntem aproape de oamenii harnici, care au nevoie de suport și consultanță financiară, căci la asta ne pricepem cel mai bine. La 19 ani, ne-am dat seama că acest număr este strâns legat de activitatea multor colegi de la noi. Avem colegi cu 19 zile de experiență și care sunt parte din echipa Microinvest de 19 ani, chiar din prima zi de fondare. Colegi care au debursat 19 credite și care au aceeași vârstă ca și Microinvest. În continuare, îți vom prezenta ce înseamnă Microinvest prin ochii și experiența lor.

Sergiu, Manager Relații cu partenerii Retail – de 19 ani lucrează în compania Microinvest

„Sunt mândru să fiu parte a echipei Microinvest încă din primul an de fondare. M-am regăsit pe deplin aici, iar asta m-a motivat să rămân alături de această echipă minunată în toate etapele ei de dezvoltare. Tot acest timp, am crescut alături de companie, atât personal, cât și profesional. Suntem atât de diferiți, dar atât de uniți în atingerea unui scop comun – sprijinirea oamenilor în realizarea planurilor sale. Sunt sigur că ne așteaptă încă multe realizări frumoase înainte.”

Anna, Consilier Credite Retail Comrat – de 19 zile lucrează în compania Microinvest

„Prima impresie despre Microinvest a fost, – Wow, de azi voi face parte dintr-o companie atât de mare, lider în creditarea nebancară! Și asta, deoarece oamenii noi la Microinvest sunt văzuți ca un nou generator de idei.  La 19 zile de la semnarea contractului, pot spune că mă simt pe deplin parte a unei echipe deosebite, de oameni tineri, talentați și plini de entuziasm. ”

Marius, Manager Relații cu partenerii Business – are vârsta de 19 ani, la fel ca Microinvest

„Microinvest este mai mult decât o organizație de creditare, e o echipă de oameni îndrăgostiți de jobul lor. E foarte interesant aici, am atâția colegi de la care pot să învăț și nu am simțit nici pentru o clipă să fiu privit altfel, din cauza vârstei. La fel ca și compania, la 19 ani am multe scopuri înainte și multă încredere și perseverență că le voi realiza, alături de colegii #MiTeam.”

Mihaela, Expert creditare, Ungheni – 19 credite debursate în portofoliu

„Știu că 19 credite în portofoliu e doar un început, mic dar încrezător, dar alături de o echipă precum Microinvest, fiecare început e un pas înainte spre o nouă realizare. La Microinvest nu doar oferim credite, ci contribuim zilnic la realizarea scopurilor clienților noștri, le oferim suport și consultanță atunci când au nevoie. E minunat să fii parte a unei echipe care crede în valori, care tinde spre scopuri comune și se completează perfect. ”

Ce dorințe ne-am pus de ziua noastră? Noi posibilități, entuziasm în tot ceea ce facem, oameni talentați alături și încredere în scopurile pe care ni le-am propus. La 19 ani suntem suficient de maturi ca să mergem încrezuți spre noi realizări și să fim responsabili în fiecare acțiune, dar încă tineri, ca să rămânem visători și inovatori.

La mulți ani Microinvest. La cât mai mult realizări și oameni mulțumiți!

ACȚIUNE:

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Alte noutăți

FIȚI LA CURENT CU TOATE EVENIMENTELE