MCI Logo

Microinvest și Facultatea de Științe Economice, din cadrul USM, de azi PARTENERI

Știai că peste 50% din colegii echipei Microinvest, angajați în 2021, și-au început cariera fiind studenți? Ba mai mult, avem și colegi care au decis să revină în Moldova, după studiile în universități internaționale prestigioase și să-și înceapă cariera la noi. An de an, ne-am convins că tinerii absolvenți sunt cei care aduc un nou suflu și adevărate „explozii” de idei în compania noastră, atât de utile pentru a ține pasul inovațiilor. Anume din acest motiv, tindem să menținem și încheiem parteneriate frumoase cu cele mai bune instituții de învățământ mediu de specialitate și superior din țară.

Suntem bucuroși să anunțăm, că începând cu luna iunie, anul curent, avem un nou parteneriat – încheiat cu Facultatea de Științe Economice, din cadrul USM, care anual pregătește studenți talentați în toate domeniile economice. Împreună cu Decanul, Ulian Galina și alți reprezentanți ai facultății, pe 28 iunie 2021 am semnat o convenție – cadru de parteneriat, privind organizarea stagiilor de practică a studenților din cadrul FȘE.

Parteneriatul cu Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității de Stat din Moldova vine să consolideze o colaborare avantajoasă dintre ambele părți, cu scopul valorificării potențialului de cadre competente, apte să genereze idei inovatoare. În cadrul parteneriatului, ne propunem:

  • Înaintarea ideilor privind perfecționarea programelor de studii și asigurarea bazei informaționale a FȘE, despre activitatea financiară a Microinvest;
  • Efectuarea de către studenți a stagiilor de practică în cadrul oficiilor Microinvest;
  • Organizarea excursiilor pentru studenți, în scopul familiarizării acestora cu activitatea unei organizații de creditare nebancară de top;
  • Selectarea celor mai buni studenți de la specialitățile interesate, pentru eventuala angajare;
  • Stabilirea unor relații îndelungate și transparente de colaborare.

Aducem mulțumiri Universității de Stat din Moldova, inclusiv Facultății de Științe Economice, pentru acceptarea de a încheia acest parteneriat frumos. De asemenea, îndemnăm studenții și absolvenții FȘE să urmărească site-ul Microinvest și paginile noastre de Facebook și Instagram, pentru a fi la curent cu ofertele noastre de angajare, care se actualizează continuu. Vă așteptăm cu drag în echipa noastră atât în calitate de stagiar, cât și de coleg. Vino la noi, la noi e cool!

ACȚIUNE:

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent

Alte noutăți

FIȚI LA CURENT CU TOATE EVENIMENTELE